TOPlist
26. 07. 2024
Domů / Interiér / Patrové postele jsou ideální pro menší domácnosti s dvěma dětmi

Patrové postele jsou ideální pro menší domácnosti s dvěma dětmi


Řešíte ve své domácnosti nedostatek místa a přemýšlíte, jak to vyřešit. Jednotlivé místnosti se bohužel nafouknout nedají. Zejména u dětských pokojů je to ale škoda. Dětské pokoje se dvěma dětmi totiž mnohdy postrádají dostatek prostoru na hraní. Jsou v nich zapotřebí 2 postele, dvojnásobné množství skříní a volného prostoru mnohdy příliš nezbývá. Existují ale různé triky a možnosti, které při zařizování můžete využít a prostor tak vytvořit. Jednou z možností jsou patrové postele.

aktualita_big_zoom_61

Patrové postele si zamiluje každé dítě

Samozřejmostí je, že jedno z dětí musí být dostatečně staré na to, aby se dokázalo na patrovou postel bezpečně dostat a bezpečně z ní slézt dolů. Musíte také vybírat takovou patrovou postel, která bude vyrobena z kvalitních materiálů a vydrží dlouhá léta bezpečného užívání. I samotný design je důležitý. Patrová postel musí děti lákat už svým vzhledem. I na vzhled si totiž děti velmi potrpí. Pokud máte zájem vybírat z opravdu široké nabídky patrových postelí z kvalitních materiálů a v moderním a elegantním provedení, můžete navštívit Nábytek-Elegance.cz, jednoho z největších prodejců nábytku na našem území s důrazem na kvalitu a design.

 Jednoduchost a čisté linie, ale i moderní pojetí

Každý dětský pokoj je zařízen odlišně a zaslouží si také odlišný styl vybavení. Některé dětské pokoje jsou vybavovány v moderním stylu s důrazem na kreativitu. Jiné zase preferují čisté linie a uhlazenost. Pro všechny druhy dětských pokojů zde naleznete odpovídající modely patrových postelí. Příkladem elegantní patrové postele v klasickém provedení může být patrová postel Dajen. Moderní provedení pak například postel Kasper.

 Pro jedno dítě v malém pokoji jsou ideální vyvýšené postele

Pokud máte v domácnosti jen jedno dítě, bylo by pořízení patrové postele zbytečným přebytkem. I zde je pro děti v menších pokojích připraveno ideální řešení. Tím je vyvýšená postel. Postel tedy bude opět v patře, jen s tím rozdílem, že po ní vznikne volný prostor. Ten je ideální využít například pro pracovní nebo PC stůl. Opět ušetříte mnoho místa. I tento druh v zastoupení najdete v sortimentu Nábytek-Elegance.cz.

 

Kompletní nabídku si můžete prohlédnout na www.nabytek-elegance.cz.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top