TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Finance a legislativa / Prodáváte byt a potřebujete peníze rychle? Zkuste výkup za hotové!

Prodáváte byt a potřebujete peníze rychle? Zkuste výkup za hotové!

Ocitli jste se v situaci, že potřebujete nebo chcete prodat byt, dům, nebo pozemek? Je pro vás důležité, aby prodej proběhl rychle a vy měli peníze co nejdříve k dispozici? Není nic jednoduššího, než požádat o výkup nemovitosti společnost Snadyvykup.cz vyplněním formuláře, který naleznete na webové adrese www.snadnyvykup.cz.

Výkup nemovitostí za hotové

Tímto způsobem lze provést výkup bytů v osobním i družstevním vlastnictví, ale také výkup pozemků, výkup rodinných domů nebo chat a jiných. Díky tomu, že nebudete muset hledat kupce, peníze můžete mít již do několika dnů na svém účtu, nebo v hotovosti, budete-li si přát.

Velmi příjemné je i zjištění, že výkupní ceny nemovitostí se pohybují kolem 60% – 80% jejich tržní hodnoty. Stačí, vyplníte-li formulář na výše uvedené webové adrese.

Po jeho vyplnění vás kontaktuje zástupce společnosti a domluví si s vámi termín prohlídky nemovitosti, kterou chcete prodat. Následující den po prohlídce vám bude vytvořena cenová nabídka. Na řadu přijde příprava potřebných podkladů, jako je kupní smlouva, návrh na vklad do katastru nemovitostí. Nakonec dojde k výplatě zálohy a poté zbytku kupní ceny.

Výkup bytů v exekuci

Překážkou není a fakt, že se jedná o výkup družstevního bytu, nebo jiné nemovitosti zatížené exekucí. Výkup nemovitostí v insolvenci je také možný.

Nejžádanější lokality, ve kterých dochází k odkupu nemovitostí, jsou Střední a Severní Čechy, nicméně společnost Snadnyvykup.cz je schopná zařídit odkup i v jiných lokalitách. Specializace se vztahuje zejména na města Beroun, Kladno, Český brod, Čelákovice, Most, Teplice, Ústí nad Labem, Chomutov, Liberec a další.

Přidejte se k dalším spokojeným zákazníkům, kteří využili služby společnosti Snadnyvykup.cz a nechte svou nemovitost odkoupit spolehlivě, rychle a bez starostí.

1 komentář

  1. Dobry. Den mam byt v janove jsem s ciziny a potrebuji ho rychle prodat,prodam

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top