TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Sauna, pára, infrazáření: vyberte si relax podle chuti. V kombinované sauně

Sauna, pára, infrazáření: vyberte si relax podle chuti. V kombinované sauně

Užít si doma finskou saunu, parní lázeň i infrasaunu nemusí být jen sen. Stačí si pořídit kombinovanou saunu, ve které si vyberete, na co máte zrovna chuť. Kombinovanou saunu můžete mít i v bytě nebo v domě nebosi ji nechat udělat z vaší současné finské sauny.

Kombinované sauny spojují výhody infrasauny s finskými saunami. Prohřejete se zvenku i zevnitř, pročistíte si organismus, a když si do kombinované sauny pořídíte výparník, užijete si také parní či bylinkovou lázeň.

Nemusíte se přitom bát, že se k vám domů sauna nevejde. Na kombinovanou saunu vám stačí něco málo přes metr čtvereční.

Screenshot - 28.4.2014 , 11_20_17

Potřebujete zvláštní rozměry? Nechte si saunu postavit na klíč

Kvalitní firma vám kombinovanou saunu postaví na míru. Například český výrobce Saunasystem nabízí tři základní druhy domácích kombinovaných saun, o jejich přesných rozměrech a výbavě ale rozhodujete vy.

Všechny přitom mají kvalitní infrazářiče Phillips Vitae, který má prokazatelné léčivé účinky a plného výkonu dosáhne už 1 vteřinu po zapnutí! Veškeré potřebné funkce kombinované sauny snadno ovládáte přes dotykový panel a do sauny si můžete přidat i výparník.

Když klasika nestačí, přidejte infrazářiče

Pokud nyní máte klasickou finskou saunu, není problém ji na kombinovanou saunu předělat. Není to nic složitého ani příliš drahého. Stačí, když si necháte namontovat infrazářiče s novou řídící jednotkou. Specializovaná firma přestavbu sauny udělá na klíč a se zárukou.

Screenshot - 28.4.2014 , 11_20_56

Vy si jenom vyberete infrazářič. Například firma SaunaSystem, která sauny také přestavuje, nabízí dva typy zářičů. Kromě nejmodernějšího Phillips Vitae také standardní zářiče EOS. Infrazářiče vám namontují do jakékoliv sauny – a nezáleží na tom, od jakého je výrobce nebo jak je stará. Za pár korun si tak kdykoliv můžete užívat relaxaci podle chuti.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top