TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Kovové schodiště pro váš interiér i exteriér

Kovové schodiště pro váš interiér i exteriér

Schodiště je považováno za zásadní prvek každého patrového rodinného domu. Z tohoto důvodu je zapotřebí dobře promyslet, kde bude umístěno, jak bude zatočené a z jakého materiálu se bude vyrábět. Možností existuje několik. Vybrat si můžete schodiště obkládaná, tedy taková, kdy se na betonový základ pokládají dřevěné stupně a podstupně, schodiště samonosná nebo schodiště nerezová. Ta působí v interiéru mnohem vzdušněji a elegantněji, než schodiště obkládaná.

b_001

V luxusních interiérech v současné době převažují schodiště nerezová. Nosná část kovových schodů je zhotovena z kvalitní nerezové oceli v různých povrchových úpravách – broušení, kartáčování, leštění. Styl schodiště by měl vždy odpovídat estetickému ladění vašeho interiéru. Dle toho byste měli volit i materiál na jednotlivé stupně schodiště – tvrzené sklo, umělý kámen, mramor, tvrdé nebo exotické dřevo. Nerezové kovové schody od firmy K.M.K. design působí v interiéru velmi elegantně. Kromě jejich luxusního vzhledu je jejich další výhodou kvalita zpracování, dlouhá životnost a bezúdržbovost.

b_007

Kovová ocelová schodiště lze použít také ve vašem exteriéru, např. na zahradní schody, terasové schody, venkovní schodiště pro vstup do domu, atd. U venkovního schodiště je kladen největší důraz na jejich funkčnost, estetiku a životnost. Použitý materiál na venkovní schodiště nesmí klouzat, musí vydržet dostatečnou zátěž, odolat klimatickým podmínkám a samozřejmě také pěkně vypadat.

b_008

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top