TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Zateplovat v zimě? To je hračka!

Zateplovat v zimě? To je hračka!

Nestihli jste zateplit dům na podzim a máte starosti z toho, že je doma chladno? Žádný strach, zateplovat můžete i v zimních měsících. Stačí pouze zvolit správnou fasádu, která umožňuje bezproblémovou montáž v chladnějším počasí.

Hotovo raz dva

Tak dlouho jste váhali se zateplením domu, až přišla zima a vy jste začali litovat, že jste se stavbou fasády nezačali trochu dřív. Nemusíte čekat zase až do jara, do zateplení se můžete pustit rovnou hned a nezabere vám to déle, než pár dní. Po zbytek zimy už pak budete doma v teple a nebudete se muset choulit u topení.

Screenshot - 18.12.2013 , 0_32_36

Pozor na nevhodný typ

Na trhu můžete vybírat z různých typů fasád. Fasády tzv. „kontaktní“ zdivo úplně utěsní. V důsledku těsnění potom dochází k nežádoucímu zadržování vlhkosti a následné tvorbě plísní. Z toho důvodu se taková montáž nedá vůbec realizovat v chladnějším počasí.

Suché zdění

Pro své zateplení vybírejte fasádu se systémem suchého zdění, která dokáže ze zdiva vlhkost odvést a zajistí dostatečnou cirkulaci vzduchu po celé ploše. Plísně jsou proto automaticky vyloučeny, a vy tak poskytnete bezpečné a zdravotně nezávadné obydlí celé své rodině. Výhodou suchého zdění je, že se montáž provádí bez použití jakýchkoliv lepidel a dalších pojiv.

 

Screenshot - 18.12.2013 , 0_33_53

Dům zateplený systémem Novabrik Therm.

Kde ušetříte

Díky fasádnímu obložení ušetříte především na energiích. Z domova nebude unikat teplo, nebude se k vám vkládat chlad a vy nebudete muset otáčet kohoutek topení na maximum. Vybírejte zateplení, které poskytuje garanci na 50 let. S takovým máte záruku, že se vám vaše jednorázová investice do fasády mnohonásobně vrátí v podobě ušetřených peněz na energie. Ušetříte i spoustu času s natíráním a péčí o barvu. Správná fasáda si totiž ponechá svůj krásný a neměnný vzhled po dlouhá léta. Společnost Novabrik nabízí možnost zateplení ve třech typech: Regular, Therm nebo Lite. Nechte si doporučit typ, který vašemu domu sedne nejlépe, výběr barvy už je pak jenom na vás.

 

A co vy? Ještě se vám chce zbytečně vyhazovat peníze za energie?

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top