TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Nábytek a příslušenství / 5 tipů na prvotřídní zabezpečení majetku

5 tipů na prvotřídní zabezpečení majetku

Vhodné zabezpečení majetku je jistě jednou z nejdůležitějších cest k tomu, abyste mohli usínat s daleko větším pocitem klidu. Klasickou a spolehlivou možností je nepochybně trezor či sejf. Jaké máte v těchto oblastech možnosti?

Tegus1Chcete co nejlépe zabezpečit svůj majetek, případně nějaké důležité listiny? Zločinnost v České republice sice možná nijak výrazně nestoupá, přičemž dnes už se můžete sami podívat na mapu kriminality, nicméně vždy je lepší věnovat náležitou pozornost prevenci. A právě tu zajišťují prakticky nedobytné trezory a sejfy, které si dnes lze pořídit v mnoha variantách. Na tomto místě proto pro Vás máme několik tipů.

1. Trezory do zdi

Jak napovídá již samotný název, jedná se o skupinu trezorů, které je možné zabudovat do zdi. Kromě toho, že trezory do zdi ochrání Váš majetek díky kvalitnímu materiálu i spolehlivé zámku, bude takovýto „ukrýt“ pro potenciální zloděje těžké již nalézt. Jedná se tedy v podstatě o dvojitou ochranu.

2. Nábytkové trezory

To samé, co o předchozích, platí rovněž pro nábytkové trezory, které se rovněž skvělé hodí pro ochranu majetku, cenností či důležitých listin. Díky rozměrům nábytkových trezorů je také lze umístit velmi nenápadně.

3. Skříňové trezory

Další možné řešení. U skříňových trezorů je nicméně nutné v prvé řadě uvést, že se hodí zejména do oblastí bankovnictví či peněžnictví. Už jenom díky tomu jde o velice bezpečné úložné prostory, které jen tak někdo neotevře.

4. Trezor na zbraně

Také zbraně by se rozhodně neměly jen tak povalovat na běžně přístupných místech, což je upozornění určené zejména těm, kteří mají děti. S trezorem na zbraně je před nimi však spolehlivě skryjete. Lze do nich přitom ukládat jak krátké, tak dlouhé zbraně.

5. Sejfy

Sejfy nejsou na rozdíl od trezorů certifikovány a další rozlišení spočívá v tom, že jsou lehčí, čili velice vhodné rovněž pro převoz nejrůznějších cenností. Nižší hmotnosti sejfů ovšem není docíleno za cenu ztráty odolnosti, takže též ony vynikají špičkovými ochrannými vlastnostmi.

 

 

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top