TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Doplňky / Spokojený spánek s matracemi Purtex

Spokojený spánek s matracemi Purtex

Co ovlivňuje kvalitu vašeho spánku? Jednoznačně jsou to matrace a rošty, na kterých spíte. A když si uvědomíte, že každý den prospíte kolem 8 hodin, vyplatí se investovat do skutečně kvalitní matrace vyrobené z těch nejmodernějších materiálů.

vyr_23Flora

Kvalitní a přitom velmi levné matrace pořídíte v internetovém obchodě matracezahubicku.cz. V jeho nabídce se vyskytují matrace vyrobené ze studené pěny, paměťové pěny, PUR pěny, latexu nebo bio materiálu Greenfirst. Mezi nejprodávanější jednoznačně patří sendvičové matrace. Ty se vyrábějí z vysoce kvalitních polyuretanových pěn, mezi kterými je vložena deska z pojeného lehčeného polyurethanu zajišťující zvýšenou nosnost matrace. Některé matrace jsou sestaveny tak, že mají různou tuhost na každé straně matrace a mnohé z nich jsou opatřeny pětizónovou profilací, pomocí které se vaše svalstvo během spánku dokáže uvolnit a dostatečně relaxovat.

Při nákupu matrací dbejte na správný výběr nejen anatomických zón matrace, ale i jejich tuhost. Tvrdší matrace se hodí spíše pro drobné postavy, měkké naopak pro korpulentnější těla. Lidé nejčastěji sahají po středních tuhostech matrací s 5 zónami a výškou jádra kolem 14 cm. Matrace Purtex potom patří mezi nejoblíbenější typy matrací.

Internetový obchod Matrace za hubičku nabízí dopravu matrací po celé ČR zdarma a v některých lokalitách je dokonce zajištěno i večerní dodání. V Praze a Plzni si navíc můžete nechat odvézt i staré modely. Akční nabídky zahrnují matrace 1+1, což znamená, že za cenu jedné matrace obdržíte matrace dvě. Aktuální nabídku naleznete pod odkazem www.matracezahubicku.cz/matracezahubicku/eshop/11-1-MATRACE-1-1. Pokud potřebujete vyrobit matraci na míru, vyplňte poptávkový formulář, na základě kterého obdržíte cenovou kalkulaci. V internetovém obchodě zkrátka nakoupí každý, tedy i ten nejnáročnější spotřebitel. Zboží je vysoce kvalitní a je opatřeno certifikátem ÖKO-TEX.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top