TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Doplňky / Záleží vám na tom, co pijete? Pořiďte si sodobar!

Záleží vám na tom, co pijete? Pořiďte si sodobar!

O významu pitného režimu se píše stále častěji. Možná proto, že lidé „nemají čas“ a zanedbávají přísun tekutin. Organismus se bez nich neobejde a může dobře fungovat jen v případě přísunu optimálního množství vody. Pokud máte s dodržováním pitného režimu problém, vyřešte ho velmi elegantním způsobem. Pořiďte si do domácnosti sodobar!

Sodobar je zařízení, které vyrábí sodu. Nabízí jednoduchou obsluhu, je nenáročný na údržbu a po napojení na vodovodní řad vám kdykoliv poskytne lahodnou sodovku nebo horkou či studenou vodu.

Sodobary jsou ideálním řešením pro každého, kdo se musí doma či v práci doslova nutit k dodržování pitného režimu. Díky sodobaru budete mít zdroj osvěžujícího nápoje doslova na dosah ruky. Zároveň jde o velmi úsporné řešení – firma s 80 zaměstnanci ušetří nákupem sodobaru za 50 měsíců až polovinu nákladů oproti PET lahvím.

bydletespokojene.cz_w-system_cz_01

Velkou výhodou sodobaru je možnost volby mezi sodou, studenou a teplou vodou. Soda neboli sodová voda není nic jiného, než pitná voda nasycená oxidem uhličitým. Slouží jako základ všech druhů limonád, dokonce i Coca-Coly. Můžete si však načepovat i čistou chlazenou vodu bez bublinek

Výrobník sody však může sloužit také jak okamžitý zdroj horké vody (obvykle do 90°C) potřebné pro přípravu kávy, čaje a dalších horkých nápojů.

Kvalitní sodobary obvykle disponují speciálními filtry na bázi aktivního uhlí. Tyto přístroje garantují vodu ve špičkové kvalitě – odfiltrovanou od nečistot.

bydletespokojene.cz_w-system_cz_02

Pokud se vám sodobar jeví jako zbytečný, protože vodě s bublinkami neholdujete, pořiďte si raději aquabar. Také tento jednoduchý přístroj slouží jako zdroj pitné vody, a to ochlazené až na teplotu 6°C nebo ohřáté na 90°C.

Jedno je jisté. Ať už vsadíte na sodobar či aquabar, problémy s dodržováním pitného režimu se rázem stanou minulostí.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top