TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Čerpací technika musí mít vysokou kvalitu

Čerpací technika musí mít vysokou kvalitu

Čerpací technika v domácnostech musí vždy mít dostatečnou kvalitu, aby zvládla dokonale plnit své funkce. V mnoha případech se v této oblasti ovšem setkáváme s nekvalitními výrobky, které nemají dostačující schopnosti ani odolnost. Jestli chcete kupovat čerpací techniku s vysokou úrovní kvality, kupujte výrobky společnosti K+H čerpací technika s.r.o.

čerpadlo

 Výrobní technika je na nejvyšší úrovni

Čerpací technika společnosti K+H čerpací technika s.r.o. je známá především jako spolehlivá technika ve všech výrobních oblastech. Tato společnost byla založena již v roce 1996. Postupem času navázala firma K+H čerpací technika s.r.o. spolupráci se značkami Sterling a HCP. Obě tyto značky se řadí mezi renomované Evropské výrobce čerpadel. Díky spolupráci s těmito značkami a také díky investici do výrobních prostor dokáže společnost splnit veškeré požadavky a přání obchodních partnerů na výrobu čerpací techniky. Díky spolupráci mohl být také velmi značně rozšířen sortiment o nové výrobky. V roce 2000 byl prodejní program doplněn o ponorná čerpadla HCP. Úspěch této značky má za následek výhradní zastoupení pro ČR, SR, Polsko a pobaltské státy – Litva, Lotyšsko, Estonsko.

 

Co všechno najdete v nabídce?

V sortimentu společnosti K+H čerpací technika s.r.o. najdete všechny druhy čerpacích technik pro občasné domácí využití i pro časté využití v komerčním oboru. Nechybí kompaktní domácí vodárna, která obsahuje čerpadlo, motor, tlakovou nádobu a elektronickou řídící jednotku. Dále můžete vybírat ponorné čerpadlo na vodu, kalové čerpadlo, čerpací jímku, horizontální čerpadlo a mnoho dalších výrobků. Správné funkce všech výrobků jsou zajištěny díky vlastní zkušebně čerpadel, přímo v sídle firmy. Všechny druhy čerpací techniky jsou zde pečlivě testovány, aby se k vám dostaly pouze výrobky dokonale funkční.

 

Kompletní sortiment naleznete na www.k-h.cz.

 

 

 

 

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top