TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Reality / Bydlete v přírodě, v blízkosti města

Bydlete v přírodě, v blízkosti města

Také toužíte po tom, abyste měli nádherný a vkusně vybavený byt, který by byl uprostřed nádherné zeleně a přírody? Potom je pro vás jako stvořený bytový projekt Zelený botič. Tyto byty jsou totiž obklopeny nádhernou zelení a zároveň leží na Praze 10, tedy v ideální lokalitě, odkud se pohodlně dostanete do jakékoliv části Prahy. Tyto nové byty na Praze 10 jsou v poslední době velice oblíbené, a proto jich zůstává volných pouze několik desítek.

Byty v praze 10

Bydlení s terasou a předzahrádkou

Řada bytů, které jsou v této lokalitě k dispozici, mají velmi prostornou terasu, popřípadě rozsáhlou předzahrádku. Díky tomu si můžete zdejší přírody užívat ještě více. Navíc dle územního plánu by zeleň v této lokalitě měla rozhodně zůstat napořád, a nemusíte se tak obávat další velké zástavby. Zažijte i vy ten nádherný pocit, kdy při výhledu z okna vidíte nádherné stromy a keře, které tuto lokalitu obklopují. O tomto pocitu se může řadě lidí bydlících ve městě jenom zdát. V případě těchto bytů je to realita. Byty Praha 10 jsou nejenom moderní, ale také luxusní, aby vyhovovali požadavkům i toho nejnáročnějšího zájemce.

Vyberte si byt podle vašich představ

Každý zájemce si může vybrat byt přímo dle svých představ. V této lokalitě je k dispozici několik domů, a je čistě na klientovi, který z nich si zvolí. V nich si samozřejmě může dále vybrat z těch bytů, které jsou ještě k dispozici. Prodej bytů probíhá neustále, a pokud i vy máte zájem, rozhodně neváhejte. Na internetových stránkách tohoto projektu si můžete pohodlně vybrat přesně takový byt, který vám bude vyhovovat, ať už z hlediska rozměrů, nebo z hlediska zeměpisné polohy. Stejně tak jako mnoho ostatních obyvatel, i vy budete rozhodně spokojeni a konečně najdete takové bydlení, jaké jste si vždycky přáli. To vše navíc v naprosto skvělé a vyhledávané lokalitě.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top