TOPlist
18. 05. 2024
Domů / Zahrada / Nebaví vás sekání trávy? Plně vás zastoupí robotická zahradní sekačka.

Nebaví vás sekání trávy? Plně vás zastoupí robotická zahradní sekačka.

Kde jsou ty doby, kdy jsme si museli sekačky vyrábět doma, svépomocí, za využití všemožných součástek, které jsme našli… Sekačky elektrické, benzínové, bubnové, křovinořezy a další, jsou na trhu poměrně dlouho a všichni je dobře známe.

Zaznamenali jste již ale robotické zahradní sekačky, které zvládnou posekat značně rozlehlou zahradu a vy se přitom můžete v klidu slunit, nebo dělat cokoli, co je vám příjemné?

Robotické sekačky a jejich využití

Na našem trhu se objevují robotické sekačky různých značek a parametrů. Tomu odpovídá i cena, která se pohybuje přibližně od 20.000,–Kč výše. Podíváme-li se na robotické sekačky v cenové nabídce kolem 50.000,–Kč, můžete očekávat kvalitní postarání se o většinu zatravněných ploch našich zahrad.

Zaměříme-li se kupříkladu na robotickou sekačku Ambrogio L85 Evolution, zjistíme, že nabízí uspokojivé služby v porovnání s cenou. Její součástí je dobíjecí stanice s vysílačem, je určena pro plochy do velikosti 1200m2. Maximální sklon zahrady je 45% a je plně automatická.

Kvalitní výsledky jsou dosaženy kombinací šikmého uložení nože a originálním software, díky kterému robot rozpozná, jestli se pohybuje při vysokém sklonu zahrady nahoru nebo dolů.

Zakoupit si můžete i pestré volitelné příslušenství, jako bluetooth receiver, upload nastavení a poruch sekačky na dálku, bluetooth konzole, alarm, kryt dobíjecí stanice a jednoduché nastavení sekačky na dálku za pomoci konzole s dotekovým displejem.

Široký výběr robotických sekaček přehledně na jednom místě

Kompletní informace o výše uvedené, ale i dalších robotických sekačkách od 4 různých výrobců v různých cenových hladinách naleznete na webových stránkách e-shopu robotworld.cz. Sekačky si můžete prohlédnout i osobně v prodejně v Praze, nebo Náchodě. Stačí se jen domluvit.

Nakoupíte-li v tomto e-shopu, získáte nejen kvalitní zboží, ale i technickou podporu, dopravu zdarma při ceně zboží nad 2.000,–Kč a mnohé další. Navštivte jej i vy a informujte se na bližší informace a možnosti spojené s robotickými sekačkami.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top