TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Truhlář vám vysvětlí, proč vybrat jídelní stoly z masivu

Truhlář vám vysvětlí, proč vybrat jídelní stoly z masivu

Pořídit si prostorný a designový jídelní stůl není pro každého hračka. Lidé se zaměřují výhradně na vzhled a neřeší už zpracování výrobku. Právě nekvalitní deska a nohy stolu se mohou velice rychle poškodit, uvolnit či rozvrzat.

Při výběru nábytku nás oči přecházejí. K dispozici je tolik modelů a člověk pak zapomene, jakými kritérii by se měl řídit. Většinou tak zvítězí vzhled nad kvalitou.

Na co si dát pozor?

Pokud se obrátíte na truhlářství Praha, ušetříte si s výběrem nábytku spoustu problémů. Zkušení pracovníci vám poradí, co je při výběru nejdůležitější a čeho se naopak vyvarovat. Bez pochyby vám doporučí jídelní stoly z masivu, protože tu s vámi budou po dlouhá léta a jejich originální design vás nikdy neomrzí. Je nutné dbát na zaoblené hrany stolu, a to nejen kvůli dětem. V kuchyni či jídelně se často zmatkuje a pohybuje se tam větší počet lidí. Stačí malá nepozornost a udeříte se o ostrou hranu. I sebedražší jídelní stůl není bez stabilní konstrukce nic, pouze vám bude doma zabírat místo. Kvalita zpracování výrobku hraje v tomto případě prim.

Kolik lidí se vejde ke stolu?

Jakmile se spojíte s truhlářstvím Bohemia a učiníte poptávku na jídelní stůl, zeptají se na jednoznačné otázky. Kolika lidem má stůl sloužit? Jak často ho budete využívat? Pokud svádíte boje s nedostatkem místa, jistě vám truhlář doporučí rozkládací dřevěné stoly z masivu. Jestliže nemáte děti a návštěvy se u vás objevují jen zřídka, spokojíte se stolem, který nebude zabírat drahocenný prostor. Početnější rodiny ocení jídelní stůl rozkládací, výklopný či výsuvný. Odborný pracovník vám osvětlí všechna úskalí a pozitiva, díky tomu budete mít konečně jasno a lépe se rozhodnete. Nakonec prodiskutujete design, odstíny a tvar stolu. I to je při výběru velice důležité. Kulaté stoly jsou spíše na ozdobu, ideálním řešením jsou oválné či obdélníkové kousky z masivu.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top