TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Reality / Dřevostavba na míru? Správná volba!

Dřevostavba na míru? Správná volba!

Dřevo je pevné, pružné, prodyšné a především ekologické. S jeho těžbou a zpracováním jsou spojené minimální emise, samotná výstavba se obejde bez nadměrného množství stavebního odpadu. Chcete-li stavět a bydlet ekologicky, dřevostavba pro vás bude ideálním řešením.

Za dřevostavby hovoří především jejich kvalita v kombinaci s rozumnou cenou. Ale také udržitelný stavební materiál a rychlá doba výstavby. Uživatelé si ovšem také cení nízké prašnosti a celkově příjemného prostředí, které dřevo coby přírodní materiál vytváří. V dřevostavbě se zkrátka dobře dýchá a tím i žije.

Skvělé tepelně izolační vlastnosti

Dřevo navíc vyniká skvělými tepelně izolačními vlastnostmi. Dřevostavbu snadno vytopíte a stejně snadno v ní teplo i udržíte. Stavby ze dřeva proto splňují i nároky kladené na nízkoenergetické a pasivní domy.

Vybíráme vhodného dodavatele

Pokud se pro dřevostavbu rozhodnete, důležité je zvolit vhodného dodavatele. Ten by se stavbou dřevostaveb měl mít své zkušenosti. Má daná firma za sebou stovky postavených domů? Které se staly domovem ještě většího množství uživatelů?

Zajímejte se o reference

Zajímáte-li se o kvalitu odvedené práce dané společnosti, mají jejich reference velkou vypovídací hodnotu. Mnohem větší, než draze zaplacená reklama v médiích. Proto se o ně zajímejte. Neváhejte také navštívit vzorový dům a ten si dobře prohlédněte. Dokázali byste si představit v takovém domě žít?

Nejmodernější výrobní technologie

Zajímat byste se však měli i o výrobní technologie. Například společnost Martinice group, s.r.o. při výrobě jednotlivých dílců používá multifunkční dřevoobráběcí centrum, které zaručuje přesnost konstrukce na jeden milimetr. Kvalitou svého konstrukčního systému si firma je jistá do té míry, že na něj poskytuje nadstandardní pětadvacetiletou záruku.

Flexibilní projekt

Maximálně flexibilní je však samotný projekt dřevostavby (jeho součástí je i animace) vypracovaný v konstrukčním programu SEMA. Ten samozřejmě umožňuje zanášení jakýchkoliv úprav a změn na přání zákazníka.

Montované dřevostavby na klíč

Samotné dřevostavby z portfolia společnosti Martinice group však zaujmou i po architektonické stránce. Firma vám postaví tradiční dřevostavbu i moderní dům. V nabídce jsou domy typové, prémiové, roubenky a lovecké chaty, ale i domy čistě individuální. Specifikujte své požadavky a zkušení projektanti a stavitelé je vyslyší. Více informací hledejte přímo na stránkách společnosti www.martinicegroup.cz.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top