TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Finance a legislativa / Proč by si jeden nepůjčil?

Proč by si jeden nepůjčil?

Nedostává se vám peněz a už vážně nevíte, kudy kam? Pak vám lze doporučit snadné řešení. Vezměte si správnou půjčku, zaplaťte s ní, co je třeba, a je to.

Půjčky jsou tu od toho, aby pomáhaly lidem, kteří se ocitli v těžké a nezáviděníhodné finanční situaci. A že mezi námi podobných lidí je! Prakticky každý už někdy v životě zažil situaci, kdy neměl na něco peněz dostatek, opakuje se to dnes a denně zas a znovu a pokud se pak nedají výdaje, na něž se peněz nedostává, oželet a není ani způsob, jak získat scházející finanční prostředky výdělečnou činností nebo z úspor, přijde právě půjčka vhod.

Ovšem co když tomu, kdo se dostal do finančních problémů, nikde půjčit nechtějí? Co když se tento trmácí z jedné banky do druhé a všude se setkává jenom s odmítnutím, protože prý není dostatečně bonitní? Tedy nemá dejme tomu dostatečně vysoké příjmy, nemá čistý štít, co se registrů dlužníků týká, hrozí mu exekuce nebo další obtíže?

V takové chvíli je nejrozumnější smířit se s tím, že se v bance neuspěje. Protože tak už to chodí. Banky mají přísná kritéria výběru těch, jimž půjčí a jimž ne, a když se nedá jejich požadavkům v něčím případě vyhovět, je rozumnější nemrhat energií a časem tam, kde je to zbytečné. A vsadit raději na nějakou daleko dostupnější nebankovní půjčku.

Třeba taková americká hypotéka bez doložení příjmu může být tou pravou volbou. A to proto, že zde nezáleží ani zdaleka tolik na tom, na čem žadatel zpravidla ztroskotá jinde. Taková nejlevnější americká hypotéka nevyžaduje, aby měl zájemce o ni přemrštěně vysoké příjmy, nejsou nezbytně zapotřebí ani čisté registry dlužníků, ani jiné přednosti. Bohatě tu stačí ta skutečnost, že se zájemce zaručí za řádné splácení dáním nemovitosti do zástavy a má z čeho splácet.

A tak je hračkou u takové nebankovní hypotéky uspět. Zvládne to skoro každý, a to za vlastně velice příznivých podmínek. A kdo by toho nevyužil? Kdo by si právě tady nepůjčil třeba až sedmdesát procent odhadní ceny oné nemovitosti s možností splácet třeba i po malých částkách až po dobu třiceti let?

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top