TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / V čem jsou lepší kuchyně na míru?

V čem jsou lepší kuchyně na míru?

Budete rekonstruovat, nebo se chystáte zařizovat své nové bydlení a právě přemýšlíte nad kuchyní? Pokud zvažujete, zda si nechat vytvořit kuchyni na míru, už dále neváhejte. Má spoustu výhod, a i když je na pořízení dražší, ve finále se každopádně vyplatí.

V některých případech je kuchyně na zakázku nezbytností. V podkroví, malých bytech či jinak specifických interiérech je prostě nemožné vměstnat typovou linku z velkoobchodu s nábytkem. My však doporučujeme si za ni připlatit i v ostatních případech. Proč?

Odborníci reflektují vaše představy

Máte nějakou konkrétní představu o sněhobílé kuchyni či například nějaké konkrétní pracovní desce? Toužíte po troubě umístěné ve výši očí? Chcete kuchyni s ostrůvkem? Ve tvaru U, G, I? Je vaším snem pořízení rohové kuchyně na míru? Všechno tohle sdělte profesionálům, oni vaše představy vezmou v úvahu.

Zároveň zváží i dostupný prostor a ladění vašeho domova, aby vám vymysleli kuchyni rustikální, z motivu, ve stylu Provence či country.

Kuchyně na míru nemusí být drahá

Zní to všechno lákavě, jenže vy si nemůžete dovolit dát za kuchyni spoustu peněz? Ani nemusíte. Je-li vaší prioritou nízká cena, odborníkům to sdělte. Oni vám poradí, na čem se dá šetřit a u čeho se naopak šetření nevyplatí. Nad výší investice máte plnou kontrolu a vždy znáte cenu každé položky. Tedy aspoň u férových dodavatelů.

Kuchyň bude nejen hezká, ale i praktická

Cílem profesionálního přístupu je nejen hezká kuchyň na pohled. Ona bude i praktická. Spotřebiče chytře rozmístěné, hrnce a suroviny vždy po ruce. Jasně rozdělené pracovní zóny, dostatek prostoru, poličky a šuplíky, do nichž se snadno dostanete.

Pokud stále nemáte jasno, určitě si přečtěte povedený článek na téma Jak na návrh a rekonstrukci kuchyně. Dozvíte se například podle čeho vybrat kuchyňské studio, jemuž svěříte svou domácnost.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top