TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / PVC lino má mnoho výhod: Víte, o jaké se jedná?

PVC lino má mnoho výhod: Víte, o jaké se jedná?

Zařizujete nové bydlení, anebo vaše stará podlaha už zoufale křičí po renovaci? Ať je tomu jakkoliv, výběr nové podlahové krytiny není radno podceňovat. Dnes vám ukážeme, jaké výhody má PVC lino, a proč se vyplatí vsadit právě na něj.

Nízká pořizovací cena

Udělat v dnešní době nové podlahy v celém bytě není vůbec levná záležitost. Není proto divu, že se lidé snaží ušetřit peníze, kde je to jen možné. Jestliže i vás tíží nízký rozpočet, může být PVC lino tou správnou volbou. Lze jej totiž pořídit za velmi slušnou cenu, přičemž máte na výběr z nepřeberného množství barev i vzorů. Když navíc zvolíte kousek, který snese i těžší zátěž, máte jistotu, že vám skvěle poslouží dlouhá léta.
Další velkou výhodou je bezpochyby snadná údržba. Aby bylo vaše lino perfektně čisté, nepotřebujete žádné drahé speciální přípravky na čištění. Na rozdíl od jiných typů podlahových krytin si vystačíte pouze s pravidelným stíráním vlhkým hadrem. Kdyby došlo k nějakému menšímu poškození, dá se poměrně snadno a rychle opravit. Žádné komplikace s sebou nenese ani samotná pokládka lina, která nezabere moc času.

Nohy zůstanou v teple

Pokud bojujete s chladnou podlahou, váš problém opět může vyřešit právě PVC lino. Tento materiál má totiž vynikající izolační vlastnosti, takže zabraňuje zbytečnému úniku tepla. Díky tomu se nemusíte obávat, že po několika krocích bez ponožek budete mít nohy studené jako led. Mimo to je lino pocitově měkké a velmi příjemné na dotyk.
Zaujalo vás PVC lino a rádi byste si jej pořídili i do vaší domácnosti? Pokud ano, tak neváhejte navštívit internetový obchod společnosti Superpodlaha.cz, kde naleznete široký výběr různých podlahových krytin. V případě nejasností se můžete na cokoliv zeptat, případně si nechat zaslat vzorky podlah zdarma.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top