TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Reality / Proč žít na prestižní adrese?

Proč žít na prestižní adrese?

Kdo by nechtěl bydlet v novém komfortním bytě s výhledem do přírody, nedaleko občanské vybavenosti a s výbornou logistickou dostupností? Kdo by nechtěl prožít svůj život na lukrativní adrese, na níž se bude cítit bezpečně a budou zde v lásce i pohodě vyrůstat jeho děti?

Nová rezidence, která splňuje veškeré nároky na moderní a pohodlný život, roste na Vackově. Byty na Praze 3 jsou projektovány jako vkusné a důstojné bydlení pro singles, seniory, ale i rodiny s dětmi. Architektonické pojetí citlivě pracuje s maximálně dvanáctipodlažními budovami, které navíc nevytváří jednolitou uliční hmotu, ale ustupují od uliční linie v charakteristické členitosti a asymetrii.

Architektonická moderna

Díky tomu zde vznikají metropolitní byty s balkony a lodžiemi, s prostornými zákoutími, umístěnými mezi jednotlivými objekty, kde své místo naleznou přízemní byty se zahrádkami. Tento koncept nabízí dostatek soukromí a zároveň patřičnou prostornost každému bytu. Pět objektů podél ulice Malešická nabídne celkem 342 bytů a ateliérů a dále 5 nebytových prostor, to vše s dispozicemi 1+kk až 5+kk.

Dispozice jednotlivých bytů je volená tak, aby byla efektivně využita jejich plocha. Prostor bytů je řešen tak, aby byla zajištěna vzdušnost a přísun přirozeného denního světla. Dle virtuálního katalogu lze s rozmyslem volit i vzhledem k poloze a vnitřních dispozic vedlejších příbytků. Potenciální kupec má tak velmi dobrý přehled o tom, s kým a v jaké poloze bude jeho byt sousedit.

Neodolatelný genius loci

Byty k prodeji v Praze na Žižkově jsou vrcholem české architektonické moderny a stavitelských trendů, které jsou pro nové tisíciletí typické. K tomu nahrává i fakt, že starý dobrý Žižkov je postupně komplexně revitalizován a stává se jednou z nejprestižnějších čtvrtí hlavní města. Oblast horního Žižkova nabízí dostatek příležitostí pro každodenní společenský život nejen v podobě klidných restaurací a hospůdek. V oblasti nákladového nádraží vzniká nová obchodní a rezidenční čtvrť s veškerou občanskou vybaveností.

Právě kombinace klidu a živoucího města je to, co již dnes dotváří genius loci celého Vackova. Poloha je výjimečná i z důvodu dostatku zeleně a míst pro volnočasové aktivity, což ocení naprosto všichni obyvatelé, napříč generacemi.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top