TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Dílenská skříň vám zajistí pořádek v dílně

Dílenská skříň vám zajistí pořádek v dílně

Máte doma svoji dílnu, nebo chodíte kutit do garáže? Tak či tak je třeba, abyste si na tomto místě, kde tvoříte, udržovali pořádek. Všechny možné nástroje a materiály je nejlepší uložit do dílenské skříně. Může být s policemi, šuplíky – záleží na vašich představách.

Dílenská skříň se hodí do průmyslové výroby i do domácnosti. Kromě pořádku vám zaručí ještě bezpečnost. Pokud se naučíte všechny nástroje, šroubky a hřebíky schovávat do skříně, nemusíte si pak dělat starosti, když vaši dílnu navštíví děti.

Dílenské skříně bývají typicky plechové

Do dílny si sice můžete pořídit dřevěnou skříň, dřevo má své kouzlo, nicméně není příliš praktické. Není jednoduché na údržbu, snadno se do něj vsáknou rozlité chemikálie. Naproti tomu plech se snadno čistí, má dlouhou životnost, vysokou odolnost i nosnost, je pevný. Právě proto bývají dílenské skříně nejčastěji plechové. Můžete si dokonce vybrat nějakou veselou barvu.

Plechové skříně se využívají v mnohých odvětvích

Že je plechová skříň skutečně praktická, dokazuje i její široké využití. Skříně z tohoto materiálu se používají například:

  • ve škole na výkresy (varianty s šuplíky),
  • v šatnách jako šatní skříňky (s tyčkou na zavěšení ramínek a policí na boty),
  • v nemocnicích na léčiva (na zamykání),
  • ve výrobě na počítač (aby byl chráněný před prachem a nečistotami).

A využití je ještě daleko více. Setkáte se se skříněmi malými, velkými, nízkými i vysokými. Obrovský výběr ve všech možných velikostech a provedeních má například firma Kovoartikl.

Do dílny jedině českou kvalitu

Jestli se chystáte vybavit svou dílnu, zaměřte se na kvalitní výrobky z Česka. Společnost Kovoartikl založená v roce 1999 má bohatý výběr dílenských skříní i dalšího vybavení, které by se mohlo hodit kutilům. Možná by vám práci usnadnil i dílenský vozík, žebřík či pracovní stůl. Udělejte si radost.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top