TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Útulné bydlení díky kvalitním kobercům od Vopi

Útulné bydlení díky kvalitním kobercům od Vopi

Blíží se čas, kdy k Vám na prázdniny přijedou vnoučata, a Vy se obáváte, že se zraní na Vašich nových schodech? Pořiďte si zde www.vopi.cz/naslapy-na-schody/ nášlapy na schody od společnosti Vopi. 

Nášlapy na schody od Vopi

Kobercové nášlapy na schody představují druh koberců, které slouží k zabránění nechtěného podklouznutí. Kromě toho také chrání schody od jejich opotřebení. Nášlapy jsou ke schodům pevně připevněny samolepící páskou. Opatřeny jsou pevnou hranou. Lepidlo bez jakýchkoliv problémů přilne k hladkým a pevným povrchům. Na elegantním vzhledu jim přidává lemované obšití. Nadšeni budete také z jednoduché údržby nášlapných koberců. Nečistotu totiž stačí očistit měkkým kartáček a mýdlem nebo pracím práškem. V portfoliu firmy Vopi objevíte nášlapy na schody v téměř všech možných barvách. Jejich obvyklý tvar je půlkruh. Velmi oblíbené jsou především nášlapy na schody Eton. Ty lze dokonce pořídit hned ve dvaceti dvou různých variantách.

Kde koupit hezký zelený koberec do dětského pokoje?

V nabídkový katalog společnosti Vopi se však v žádném případě neorientuje pouze na pestrý sortiment nášlapů na schody. Koupit zde totiž můžete také velmi kvalitní kusové koberce do dětského pokoje, obýváku, chodby nebo třeba kanceláře. Ke snadnějšímu vyhledávání poslouží filtr. Díky němu nepřehlédnete ani dětský koberec zelený s nejrůznějšími populárními motivy. Kusové koberce s vysokým vlasem Shaggy pro změnu splní veškeré představy o útulném a moderně zařízeném bydlení. Také tyto kusové koberce umožňují svým budoucím uživatelům vybírat z pestrých barev a různých tvarů. Ať už jste si vysnili kusový koberec oválný v zelené barvě nebo červený koberec ve tvaru obdélníku, ve Vopi vždy najdete, co potřebujete.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top