TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Renovujete restauraci? Investujte do designového nábytku

Renovujete restauraci? Investujte do designového nábytku

Přestože připravujete lahodné pokrmy, poskytujete nadstandardní služby, chováte se k návštěvníkům ochotně, můžete pociťovat, že je návštěvnost měsíc co měsíc nižší. Důvodem může být především prostředí restaurace. Přece jen, sami byste neradi někde seděli na staré a nepohodlné dřevěné židli u oloupaného a rozviklaného stolu. Pusťte se tedy do renovace. Uvidíte, že návštěvnost opět poroste a investice do moderního nábytku se vám tak vrátí.

V posledních několika letech hraje prim takzvaný vintage styl. Do dané kategorie spadají třeba židle se zádovou opěrkou ve tvaru písmene X. S takovými židlemi se stane vaše restaurace vskutku výjimečná a ojedinělá, protože ve vintage stylu je momentálně jen minimum restaurací. Stačí potom ještě dokoupit stůl ve stejném odstínu dřeva, aby spolu židle a stoly dokonale ladily. Celou nabídku najdete na stránce www.dublino.cz.

Co by v restauraci nemělo chybět?

Samozřejmě posezení je velice důležité, ovšem neměli byste zapomínat ani na další detaily, jako jsou svítidla, lampy a lustry. Působivý je také bar s barovými židlemi. Jestliže k vám zavítají hosté, kteří si chtějí dát pouze skleničku dobrého alkoholu, sednou si raději přímo k baru. I barové židle zakoupíte u společnosti DUBLINO, která se specializuje na prodej hotelového a restauračního nábytku. Jsou k dostání také ve vintage stylu.

Pohodlná křesla a pohovky

Jestliže máte prostornou restauraci, klidně ji rozdělte na několik zón a do té jedné dejte křesla, pohovky a konferenční stoly. Usednou sem zejména lidé, kteří si dají jen kávu a nějaký zákusek.

V současné době existuje spousta možností, jak restaurace zařídit. V případě, že nemáte cit pro design, oslovte klidně návrháře. Všechno potom zakupte u jedné firmy, kterou je DUBLINO. Spokojení budete po všech stránkách.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top