TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Vybíráte dveře do interiéru? Zkuste shrnovací

Vybíráte dveře do interiéru? Zkuste shrnovací

Při zařizování vaší domácnosti asi nikdy jako první nejdete vybírat dveře. Ty jsou naopak spíše opomíjené, a tak necháváte tento přitom velmi praktický a důležitý kousek vybavení až na konec. Když si však uvědomíte, že jimi projdete několikrát denně a vlastně spojují někdy často dvě rozdílné místnosti, musíte si chtě nechtě připustit, že jsou důležitým kouskem interiéru a kromě jejich vzhledu je stejně důležitá také jejich životnost.

Výhody shrnovacích dveří

Pořizujete si nové dveře a nechcete, nebo nemůžete mít klasické křídlové? Zkuste shrnovací dveře, ty uvítáte především v případě, že máte menší byt. Díky shrnutí na stranu tyto dveře totiž zabírají mnohem méně místa, a proto výrazně pomáhají ušetřit potřebný prostor v zádveří. Výborně se hodí také do nestandardní velikosti futer, díky tomu, že se dají přidávat a zase ubírat lamely, se shrnovací dveře jednoduše přizpůsobí jakékoliv šířce dveří.

Výběr shrnovacích dveří

Jestli už jste se rozhodli pro shrnovací dveře, zbývá jen otázka, podle čeho vlastně vybírat? Pro většinu lidí je důležitý vzhled, který u dveří závisí do jisté míry na materiálu. Zřejmě nikdy se neokouká přírodní dřevo, takové dveře se hodí jak do moderního interiéru, tak klidně i na horskou chatu. V současné době jsou však zřejmě jedny z nejoblíbenějších shrnovací dveře plastové. Zamilujete si je především díky minimálnímu úsilí při jejich údržbě. Materiál, ze kterého jsou vyrobeny, je totiž speciálně upraven, a proto se prakticky nedají poškrábat. Navíc si můžete vybrat z celé řady úpravy textur a barev. Klidně tak zvolte takové, které jsou k nerozeznání od dřevěných. Jestliže jste tedy usoudili, že shrnovací dveře jsou pro vás to pravé, určitě se podívejte na nabídku společnosti Rostra, kde si vyberete shrnovací dveře přesně pro vás.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top