TOPlist
19. 04. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Lité anhydritové podlahy – rychlé řešení pro vaši novostavbu i rekonstrukci

Lité anhydritové podlahy – rychlé řešení pro vaši novostavbu i rekonstrukci

Stejně jako při každé činnosti, kterou děláme, i při stavbě nového domu či rekonstrukci bytu chceme, aby práce na sebe navazovaly a probíhaly rychle. Jestliže potřebujete zhotovit pevnou a kvalitní podlahu, mnohem snadnější, než ji betonovat svépomocí, je obrátit se na odbornou společnost, která je v této oblasti zkušená. Jednou takovou je firma URBÁNEK -BETONOVÉ PODLAHY.100_0606

Profesionální provedení a proklientský přístup

Tato společnost, kterou najdete na stránkách Urbanek-bp.cz, se na našem trhu pohybuje již 12 let. Pro domácnosti, administrativní budovy i komerční prostory zhotoví jak betonové podlahy, tak i anhydritové podlahy. Zároveň je subdodavatelem větších firem.

Pomůže vám se zhotovením podlah v interiéru i exteriéru a pokládku provádí po celé České republice. Vyhoví nejen klasickým zákazníkům, ale i těm, jejichž poptávka vyžaduje individuální přístup. Všem klientům ochotně poradí a zodpoví případné dotazy i v průběhu příprav.

Rychlost dodání i vytvrdnutí lité anhydritové podlahy

Velmi oblíbené jsou anhydritové podlahy. Hodí se jak pro obytné budovy, tak pro obchodní centra i administrativní budovy, jsou dokonale rovné a přímo na ně je možné položit dlažbu, koberec, parket, PVC… Není vhodná pouze do místností, kde může docházet ke zvýšení vlhkosti.

Společnost předem namíchá správnou konzistenci, přiveze ji na místo určení a speciálním zařízením nalije, kde je potřeba. Ihned dochází ke srovnání a podlaha může začít tvrdnutí.

Co se týče rychlosti ztvrdnutí, pochozí je již po 24 hodinách, částečná zatížitelnost pak přichází po 48 hodinách. (což je min. 50% finální pevnosti) Po vytvrdnutí je vhodné natřít ji speciálním nátěrem.

Obraťte se i vy na společnost URBÁNEK – BETONOVÉ PODLAHY a svěřte jim do rukou zhotovení lité anhydritové nebo betonové podlahy. Budete zajisté spokojeni, jako mnoho klientů před vámi. Kontakt: 603 857 100, e-mailová adresa urbanek.info@seznam.cz.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top