TOPlist
19. 04. 2024
Domů / Zahrada / Zahradní altán – relaxace na zahradě za každého počasí

Zahradní altán – relaxace na zahradě za každého počasí

S příchodem teplých jarních měsíců mnoho z nás hledá způsob, jak zvelebit svoji zahradu. Abychom mohli venku trávit co nejvíce času, a to jak s rodinou, tak s přáteli, můžeme využít osvědčený způsob v podobě zahradního altánu. Poskytne přístřeší v dešti i při padání rosy, stín před sluncem a zvolit můžete také typ, jenž zajistí závětří v případě větru.800x600_2014-03-14-10-22-808446-big

V zahradním altánu můžete hrát stolní hry, uspořádat zahradní party při příležitosti vašich narozenin, relaxovat jen tak s knížkou v ruce, nebo si zde ráno co ráno vychutnávat čerstvý čaj či kávu a mnohé jiné. Vaše plány vám nepřekazí žádné počasí.

Rychlá montáž, kvalitní zpracování i skvělá funkčnost

Nemusíte se obávat nákladných investicí ani nutnosti výkopových prací či složitých příprav, abyste mohli kryté posezení využít. Altánky jsou cenově dostupné a jejich sestavení nezaskočí ani ženy. K dispozici je mnoho druhů zahradních altánů v různých velikostech i barvách. Sáhnout můžete po jednoduchém altánu, jenž přinese stín a krytí před případným větrem, nebo jej doplnit o boční stěny, abyste získali i závětří a soukromí před pohledy sousedů nebo kolemjdoucích.

Chcete-li, aby zahradní altán souzněl s vaší zahradou, vyberte si např. jeho zelenou nebo šedou barevnou variantu. Pro ty, kdo mají rádi živé barvy a extravaganci, bude řešením červené provedení. Uspokojí vás i tvar a velikost.

Zahradní altány jsou vyrobeny z vysoce kvalitního prodyšného polyesteru 180g/m2, boční stěny jsou potaženy polyamidem, rámy tvoří zesílený nerezový hliník. Vybrat si můžete altán, který se dá výškově nastavit. Oceníte i odolnost před poškrábáním a ochranou proti korozi, snadnou sestavitelnost či pohodlné složení do malých rozměrů.

Vyberte si ten správný, jež esteticky podtrhne ráz vaší zahrady a zároveň vám poskytne novou možnost, kde trávit volné chvíle s rodinou i přáteli.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top