TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Ochrana majetku je důležitá. Připravte se na dovolenou a zabezpečte váš domov.

Ochrana majetku je důležitá. Připravte se na dovolenou a zabezpečte váš domov.

S přicházející dobou dovolených, zájezdů a víkendů trávených mimo domov nastává doslova ráj pro všechny nenechavce, kteří se chystají na co možná nejsnadnější kořist. Budou se snažit dostat do garáží, dílen, interiéru a bez povšimnutí nenechají obrazy, techniku ani zlaté šperky a další. Jestliže je chcete odradit a váš dům či byt zabezpečit, nechte si poradit, jakými způsoby to provést.

Ochrana, která je vidět a spolehlivě odradí

Ať už potřebujete chránit zásnubní prsteny, pracovnu a IT vybavení, nebo třeba obývací pokoj, kde vystavujete své nejcennější předměty nebo rodinné dědictví, pořiďte si alarm. Ať už se k vám budou lupiči snažit dostat oknem, dveřmi nebo třeba garážovými vraty, spustí se a nejenže bude hlučný, ale dokáže také přivolat policii. Zároveň vás upozorní prostřednictvím SMS na skutečnost, že se u vás doma něco děje. I ve vzdálených zemích tak budete informováni, zda je domov na pořádku.

Venkovní předokenní žaluzie a rolety také dovedou své. Nejenže nebude vidět do interiéru a nebude tak zloděje předem lákat, co by se dalo ukrást, ale zároveň se stanou překážkou, kterou musí zdolat, aby se dovnitř dostali. Pokud by se pro to přece jen rozhodli, budou hluční, vnik do domu se prodlouží a tak je pro ně krádež delší. Je zde šance, že je uslyší sousedé nebo je díky prodloužení vniku dostihne snáze policie.

Zvířecí hlídač je také velkou výhodou. Jestliže si pořídíte psa vyššího vzrůstu, stane se také překážkou pro zloděje. Jestliže máte ochotné sousedy nebo někoho z rodiny, kdo jej bude chodit krmit, máte o bezpečnější domov postaráno.

Zabezpečení uvnitř

Dalším způsobem pro bezpečnější domov jsou pohybová čidla uvnitř domu. Fungují na principu, jako alarm, v případě, že je dům zamknutý a čidla uvedena do chodu, v případě, že se někde něco hne, spustí se poplach.

Od věci není ani pořízení si trezoru. Jde o vybavení, které by nemělo chybět v žádné domácnosti. Můžete do něj uschovávat doklady, důležité dokumenty, brože, prsten s diamantem, peníze, fotografie a další. Důležité je vybrat správné místo a ideálně trezor ukotvit, aby byl pro zloděje v případě nálezu jen stěží přístupný a přemístění.

Informujte se u specializované společnosti na kompletní nabídku produktů, které vám umožní užít si dovolenou bez starostí a v klidu. Investice se vám bezesporu vyplatí.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top