TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Nechte si doma uklidit od profesionálů a užijte si den volna s rodinou

Nechte si doma uklidit od profesionálů a užijte si den volna s rodinou

Také vás trápí neustálá potřeba úklidu domácnosti? Pořád dokola mytí oken, pracné čištění žaluzií, nekonečné čistění flekatého koberce nebo politá sedačka, kterou raději před zraky ostatních skrýváte dekou či přehozem? Tohle všechno a mnohé jiné vám pomůže odstranit některá z profesionálních úklidových společností, které se úklidem a čištěním interiérů zabývá dnes a denně.

Uklidí a vyčistí skutečně ledacos

Díky tomu, že disponují účinnými a přesto ekologickými čisticími prostředky, vědí, na který typ materiálu je účinné to či ono a jejich pomocníky jsou speciální nástroje a stroje, které si pořídit do domácnosti se jednoduše nevyplatí, zbaví se nečistot snadno a rychle. Stačí jim pár hodin, kdy jim necháte volné pole pro činnost a vrátíte se do uklizeného a navoněného domu nebo bytu.

Svěřte jim svoji zahradu, dvůr nebo nechte odvézt hromadu smetí

Pomohou vám vyřešit i jarní úklid kolem vašeho domu. Umí vyčistit zámkovou dlažbu, postarají se o trávník, stromy, dokonce je můžete pověřit i odstraněním sutě nebo nečistot po bouracích pracích. Stejně tak vám zprostředkují odvoz věcí z interiéru, např. pokud jste koupili dům a vyhazujete vše nepotřebné, co jste našli uvnitř, staré vybavení, koberce, linolea… Nic pro ně není problém a jsou zvyklý na všestranné požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

Jaké jsou objednací lhůty

Budete-li mít zájem nechat si vyčistit svoji nemovitost bez vaší přítomnosti, není to vůbec problém. Většinou jsou objednací lhůty několik dnů, max. týdnů, trefíte-li se do doby, kdy jsou požadavky na úklid nejčastější. Právě nyní se ale můžete dočkat jejich návštěvy velmi brzy.

Vhodné je domluvit si se společností opakovaný úklid, budete-li mít zájem. Kupříkladu 3x ročně, na velikonoce, po prázdninách a před Vánocemi. Budete si tak moci být jisti, že si na vás udělají čas a dopředu se dohodnete na termínu, který je pro vás nejpřijatelnější.

Čas, který byste strávili úklidem, můžete strávit na dovolené, rodinném výletě nebo můžete být v práci, jako každý jiný běžný den. Investici určitě oceníte.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top