TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Reality / Zajímáte se o prodej bytů v Praze? Prohlédněte si bohatou nabídku společnosti Pražská správa nemovitostí, s.r.o.

Zajímáte se o prodej bytů v Praze? Prohlédněte si bohatou nabídku společnosti Pražská správa nemovitostí, s.r.o.

Jestliže se chcete osamostatnit, neboli “vylétnout z hnízda“, vaše rodina se rozroste a potřebujete větší domov, nebo chcete z podnájmu přesídlit jednoduše do svého, jistě zjišťujete, jaké byty v Praze jsou aktuálně k prodeji. Vězte, že je jich skutečně spousta, a to ve všech jejích částech. Záleží jen na vás, pro kterou se rozhodnete.

Vybírejte u společnosti s tradicí

Volba nového domova je závažným rozhodnutím, a proto byste jej neměli uspěchat. K tomu, abyste zvolili správně, vám jistě pomůže i podrobný popis nemovitosti, jejího okolí, dostupnost do centra či jiné části Prahy, kterou chcete mít lehce nadosah. Tohle vše nabízí společnost Pražská správa nemovitostí, s.r.o. Byla založena již v roce 1991 a za dobu svého trvání získala dostatek zkušeností s tím, co nakupující chtějí, očekávají, jaká jsou jejich přání a jak jim s výběrem co nejvíce pomoci. Obrátíte-li se na ni, vybírat můžete z nabídky skýtající více než 850 bytů k prodeji po celé Praze.

Společnost působí i v Kladně, Pardubicích, Hradci Králové, Odolené Vodě nebo Slaném. Opomenout nelze ani její úspěšné developerské projekty, jako je Rezidence EXPO v Karlíně, nebo projekt Viladomy Azalková, který získal ocenění architektů i cenu veřejnosti Prahy 10 v soutěži Projekt roku 2011.

Důkazem spolehlivosti je i hodnocení ČEKIA Stability Award 2014, které společnost řadí mezi 2% velmi stabilních společností u nás.

Přehledný výběr bytů

Navštívíte-li její webové stránky, díky filtrům si jednoduše zobrazíte jen ty nemovitosti, které vás zajímají. Zvolíte typ nemovitosti, město, dispozice bytu a cenové rozpětí. Poté stačí kliknout na buton Vyhledat a přehled vámi požadovaných prostorů budete mít před sebou.

Najít si velkou nabídku bytů na prodej v Praze je skutečně jednoduché a rychlé. Se společností Pražská správa nemovitostí, s.r.o. se vám to zajisté podaří a zanedlouho budete bydlet pohodlně, dle svých představ ve vlastním domově.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top