TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Připravte se na slunné dny a opatřete svá okna spolehlivými žaluziemi

Připravte se na slunné dny a opatřete svá okna spolehlivými žaluziemi

Jistě jste již měli možnost vidět na domech ve vašem městě hezké a zároveň výborný stín nabízející žaluzie. Díky mnoha barevným variantám i víceru materiálům, které se na jejich výrobu používají, si můžete pořídit takové, které se vám budou líbit a dotvoří styl vašeho domova. Co vše moderní a důmyslné žaluzie a rolety umí?

Účinné funkce a estetičnost

Žaluzie i rolety od byvatmoderne.cz se právem pyšní propracovaným řešením stínění, snadnou manipulací i širokou škálou barev a provedení, díky čemuž si to své nej vybere i nejnáročnější zákazník.

Kupříkladu rolety můžete použít nejen na klasická svislá okna, ale i na ta střešní, kterými do místností proudí světlo a slunce ještě intenzivněji. Jestliže si zvolíte kupříkladu světlou barevnou variantu rolety, zajistíte stín ale také dostatek světla v pokoji. Rolety Plissé jsou použitelné na všechny druhy střešních oken, jsou skládací a tvoří je látka. Ať už sáhnete po jednobarevných či vzorovaných druzích, dosáhnete originálního a designově povedeného zastínění.

Pozastavíme-li se u žaluzií, zjistíme, že mohou být vyrobeny nejen z hliníku, ale i z příjemně působícího dřeva. Barevné odstíny obou druhů nabízí uživatelům jak decentní a nenápadné provedení, tak naprosté odlišení a výraznost, které upoutá a podtrhne celkový ráz domu nebo prostoru. Ovládání je velmi snadné, klasické ruční nebo s pohonem prostřednictvím motorku.

Na výběr máte horizontální či vertikální žaluzie a umístit je lze jak dovnitř, tak ven. Venkovní žaluzie C80 jsou vyrobeny ve tvaru C z hliníkového profilu, který je velmi odolný vůči všem povětrnostním vlivům. Hliníkové vodící lišty zajišťují stabilitu při větrném počasí. Nejenže působí proti slunci, ale mohou odradit nechtěné lapky před vloupáním do vaší nemovitosti.

Dbejte na detaily

Velmi hezky dotvoří vzhled prostoru, pokud sladíte barvu či materiál z nich jsou žaluzie vyrobeny a nábytkové kování. Styl pokoje je tak ucelený, promyšlený a zajisté nezůstane bez povšimnutí žádné návštěvy, která k vám domů zavítá.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top