TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zahrada / Dopomozte si ke komfortnějšímu interiéru a exteriéru s pomocí ABStore.cz!

Dopomozte si ke komfortnějšímu interiéru a exteriéru s pomocí ABStore.cz!

Do domácností i společností potřebujeme různé vybavení, které mnohdy není snadné sehnat. A už vůbec ne na jednom místě! Právě proto je tady e-shop ABStore.cz, který nabízí široký sortiment vybavení pro domácnosti, společnosti, obce, města a další. Vybavíte zde svoji pracovnu, dílnu, seženete doplňky do exteriéru atd.

Připravte se na zimu

Užitečné právě nyní jsou kupříkladu nádoby na zimní posyp. Máte-li dům v kopci, jistě víte, jak je v zimě složité odklízet sníh od brány ke garáži a starat se o to, aby vám neprokluzovala kola. Dobře vám poslouží zmiňované nádoby na zimní posyp, díky nimž budete mít tolik potřebného pomocníka po ruce a přitom uklizeného.

Jsou vyrobeny z kvalitního plastu a vybrat si můžete z různých barevných provedení. I velikostně vás uspokojí, zvolit můžete nádobu o objemu 100, 200, 220 nebo 400 l!

Stejně dobře je využijí obce nebo společnosti, které mají rozsáhlé areály, a zima jim pohyb po nich značně komplikuje.

Prosincová párty na zahradě? Nesmí chybět dostatek teplého jídla a pití!

Jestliže se setkáváte s přáteli, jejich dětmi, pořádáte zajímavé akce nejen v létě, ale i v zimě, výborně vám poslouží várnice. Můžete v nich uchovat teplé jídlo i pití po mnoho hodin a díky výpusti je jejich obsluha velmi jednoduchá.

Své uplatnění najdou i pořádáváte-li s dětmi letní tábory, týdny v přírodě, jezdíváte-li na hory…

Samozřejmě se hodí i všude tam, kde je potřeba dopravit jídlo nebo pití z bodu A, do bodu B, ať už pro děti, nebo pracující personál, zaměstnance na stavbách atd.

ABStore.cz toho nabízí mnohem víc, nakoukněte na jejich web a uvidíte, jak širokou škálu zboží zde najdete. Objednávku můžete zadat jednoduše po telefonu, doprava od 1000 Kč bez DPH je po ČR a obce, školy a státní instituce mohou platit na fakturu. Příjemné je i to, že e-shopu můžete poslat poptávku a ušetřit tak peníze!

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top