TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Aby krytí bylo takové, jaké je potřeba! S PePlachty.cz zaručeně!

Aby krytí bylo takové, jaké je potřeba! S PePlachty.cz zaručeně!

Máte-li starší automobil, hromadu písku, potřebujete-li zakrýt dům, než uděláte novou střechu, nebo ukrýt krásný a oblíbený nábytek, jistě se vám bude hodit pevná, rozměrná a kvalitní zakrývací plachta. V takovém případě je dobré volit společnost PePlachty.cz! Dodá vám nejen plachty, ale i krytí na ploty či jiný užitečný materiál!

PePlachy.cz – hezké a kvalitní provedení

Společnost Plachty Štěpáník vám nabídne velmi kvalitní zpracování plachet, velkou spolehlivost a trvanlivost materiálu i dostatek různých provedení. Můžete si tak vybrat plachty zakrývací, vagónové, autoplachty, nebo stínící sítě na ploty nebo k tenisovým kurtům. V nabídce ale najdete i reflexní vesty pro všechny řidiče.

Rychlé dodání a skvělá komunikace

I když si objednáte plachtu šitou na míru, bude vám dodána už do deseti dnů. Běžné výrobky jsou zasílány dobírkou už druhý pracovní den! Skutečně nemusíte mít obavu, že byste na vaši objednávku dlouho čekali. Na požádání je dokonce možné objednat si vzorek plachty, což určitě ocení nejeden zájemce. Při objednávce vám bude účtováno jen poštovné, nikoli balné.

Proč právě Plachty Petr Štěpáník?

Svým klientům nabízí ochotu a především kvalitní zboží. Tradice společnosti sahá až do úctyhodného roku 1995, což je důkazem, že pracuje dobře. Za dobu svého trvání také získala mnoho zkušeností a ví, co zákazníci potřebují.

Můžete navštívit nejen e-shop, ale i kamennou prodejnu v malebné vesničce Chvalčov, asi dva km od Bystřice pod Hostýnem ve směru na Vsetín. Objednávku je možné učinit kdykoli. Stačí vyplnit jednoduchý formulář na webu společnosti.

 

Využijte i vy kvalitních služeb společnosti Plachty Štěpáník a vyberte si funkční a kvalitní plachtu na webu PePlachty.cz! Budete zajisté spokojeni, stejně jako mnozí zákazníci před vámi!

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top