TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Měření tepla, měřiče tepla a vodoměry INMES

Měření tepla, měřiče tepla a vodoměry INMES

Pokud chcete, abyste měli přehled o tom, kolik tepla jste protopili, pak se obraťte na firmu INMES, která se zabývá měřením tepla a nabízí měřiče tepla. Společnost INMES je zastoupením, které je významné pro obchodně a technicky renomované výrobce regulační a měřící techniky jak pro topení a pak také pro rozvod vody. Svým klientům poskytuje kvalitní služby již přes dvacet let.

Objednejte si topenáře nebo instalatéra

Pokud řešíte, kde sehnat instalatéra či topenáře, rádi byste vyřešily problémy s vodoměrem a topením, pak jste na správné adrese. Samozřejmostí je i montáž měřičů. Dále pro vás provede pravidelné kontroly přímo u vás, ve vaší domácnosti nebo společnosti. Vodoměry je totiž nutné pravidelně kontrolovat neboli cejchovat. Co se týká vodoměrů SV, tak je toto nutné každých 6 let, vodoměry TUV každé 4 roky.

Kdo jsou klienti, kteří INMES nejčastěji využívají?

Jsou to především bytová družstva, nebo vlastníci bytů, dále pak nejrůznější společnosti. Jelikož působí po celé České republice, tak jsou vám k dispozici odkudkoliv. V jejich nabídce najdete nové i repasované vodoměry bytové i domovní. Firma Inmes provádí jak montáže, tak i demontáže vodoměrů a výměnu i rekonstrukci rozvodů vody.

V září roku 2011 byla schválena novelizace zákona č. 406/2000 sbírky a to o hospodaření energií, ta následně vyšla v platnost od ledna 2013 a udává povinnost všechny budovy označovat energetickými štítky.

Inmes spol. s r.o. je poradce a odborník na topení, měřiče tepla a také měřiče spotřeby. Dále se zabývá i prodejem a montáží výrobků renomovaných značek a také aplikací těch nejnovějších technologií a to v oblasti vody a topení, podle toho, co si zákazník přeje. Inmes provádí instalatérské a topenářské práce na klíč. Měří teplo a rozúčtuje jej, montuje a demontuje vodoměry. Společnost ke svým klientům posílá jen osvědčené montéry a projektanty. Spojte se s ní a získáte kvalitního partnera pro váš dům.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top