TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Dětský pokoj / Dětská kuchyňka potěší každou holčičku i chlapečka. Víte, kde seženete skvělé druhy za přijatelné ceny?

Dětská kuchyňka potěší každou holčičku i chlapečka. Víte, kde seženete skvělé druhy za přijatelné ceny?

Také si vzpomínáte, jak jste jako malí rádi vařívali, dělali nejlepší polévky pro maminku, kávu pro tatínka po návratu z práce a ovoce ze zahrady jste pekli v troubě a dělali z něj ty nejlepší buchty? Tohle všechno mohou prožívat i vaše děti. Jenom s malým rozdílem… kuchyňky pro děti jsou dnes mnohem důmyslnější, propracovanější a mají také dokonalejší design.

Kde sehnat hezké a kvalitní kuchyňky

Dětské kuchyňky, které uspokojí děti již od nejmenšího věku, nabízí společnost StepTwo. Kuchyňky jsou vyráběny americkým výrobcem hraček, který své produkty vyváží do všech států USA, Kanady i do více než 70-ti dalších zemí světa. Jde o společnost Step2, která začínala v roce 1991 jako malá firma zaměstnávající pět zaměstnanců. Díky své píli, skvělé práci, kvalitě výrobků a zapálení do produktů pro děti stále vzrůstá a nyní zaměstnává více než 900 osob.

Vyberte si z bohaté nabídky dětských kuchyněk

Jestliže navštívíte internetové stránky www.StepTwo.cz, zjistíte, že nabídka kuchyněk je skutečně bohatá. Již za méně než 1 500 Kč seženete kvalitní a hezký model. My se blíže podíváme na kuchyňku Party.

Kuchyňka Party plně uspokojí děti, i když jich bude více. Je dostatečně velká, takže máte-li sourozence, nebo chodí-li k vám často návštěvy s dětmi, je to ideální typ. Ke hře jsou k dispozici hned tři hrací plochy! Kuchyňka také disponuje čtyřmi elektronickými zařízeními, která vypadají, jako skutečné. Jsou to mikrovlnná trouba, varná konvice, nesmí chybět telefon a také světlo. Na varné desce najdete i aktivované knoflíky na varné desce, dále k vaření nechybí speciální pánev a hrnec se skutečnými zvuky vaření a pečení.

Protože jde o moderní kuchyňku, trouba, mikrovlnná trouba i lednice je v designu nerez. Vaše děti čeká celkem 33 ks příslušenství! Jmenujme např. pánev s pokličkou, hrnec s pokličkou, 4x kuchyňské náčiní, cedník, talíře, mlýnek na pepř, misky, hrnečky, nože, příbor, kořenky, chňapku a jiné.

Montáž dětské kuchyňky je naprosto snadná a zvládne ji nejen tatínek, ale i maminka!

Překvapte vaše děti

Jestliže chcete kuchyňku věnovat, nemusíte se bát, že by bylo tajemství prozrazeno dříve, než chcete. Stačí si u společnosti StepTwo objednat přebalení balíku černou fólií.

Udělejte radost vašim dětem a pořiďte jim krásnou, zajímavou a funkční kuchyňku, která je zabaví po dlouhé hodiny.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top