TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Předokenní rolety a venkovní žaluzie jsou nejen hezké, ale i praktické. Ochání od slunce a ušetří vám peníze za vytápění!

Předokenní rolety a venkovní žaluzie jsou nejen hezké, ale i praktické. Ochání od slunce a ušetří vám peníze za vytápění!

Jistě jste si také všimli, že čím dál více rodinných domů i bytů má na svých oknech namontovány předokenní rolety. Není se čemu divit! Budete-li číst dál, zjistíte, že mají spoustu praktických a nedocenitelných funkcí.

Proč investovat do předokenních rolet?

V zimě, která pomalu, ale jistě přichází, vám předokenní rolety pomohou snížit náklady za vytápění a to až o neuvěřitelných 40%! V létě zase brání váš interiér před ostrými paprsky slunce. To však není vše! Také sníží hluk v místnosti až o 7db, což už je značný rozdíl. Instalujete-li je na okna v ložnici, budete se moci dosyta vyspat i po noční směně, když bude na ulici běžný ruch. Budete usínat v tichu skvělé tmě. Domácnost, byt, výlohu a jiné dá se říct, také zabezpečí. Hliníkové lamely jsou pevné, mohou být extrudované a tedy bezpečnostní.

K tomu všemu váš dům rolety hezky vzhledově doplní. Vybrat si můžete z mnoha provedení, které vyhoví požadavkům všech zájemců.

Praktické a hezké venkovní žaluzie

Venkovní žaluzie patří k nejvíce využívané stínicí technice. Díky nim můžete plynule regulovat osvětlení interiéru, zachytí v létě často nepříjemné přímé sluneční záření a vybavení chrání před jeho škodlivými účinky. Dochází tak k úspoře za využívání klimatizace.

Jejich uplatnění se nabízí nejen pro domy a byty, ale i pro verandy, terasy, pergoly, nebo třeba venkovní altány. Díky tomu, že jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, velmi dobře odolají nepříznivým klimatickým podmínkám a UV záření. Porovnáme-li je s předokenními roletami, nabízí plynulejší regulaci přísunu vzduchu a lepší ventilaci. Lamely jednoduše nakloníte do úhlu, který bude vyhovovat vašemu přání.

Ať už si vyberete předokenní rolety nebo venkovní žaluzie, budete spokojeni. Váš interiér bude příjemnější, tišší, chráněný nejen před světlem a nesmíme opomenout, že uspoříte za vytápění.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top