TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Dokonalé osvětlení místnosti i intimní přítmí získáte s dotykovými vypínači Livolo z leštěného skla.

Dokonalé osvětlení místnosti i intimní přítmí získáte s dotykovými vypínači Livolo z leštěného skla.

Také jste si na návštěvě všimli designově originálních a krásných vypínačů, které výborně podtrhly ráz celé místnosti? Nebo jste vypínače v dokonalém provedení zahlédli v některé ze specializovaných prodejen či e-shopech zaměřených na tento druh zboží?

Ať už jste inspiraci získali kdekoli, měli jste možnost zjistit, že i tak zdánlivá maličkost, jako je vypínač, nebo zásuvka, mohou tvořit pomyslnou třešinku na dortu každé místnosti. Vždyť právě ovladače osvětlení jsou prvním pomocníkem, po kterém ve tmě či přítmí saháme, čeho si všímáme nejen zrakem, ale i hmatem.

Vypínače Livolo – to pravé pro milovníky luxusu a elegance

LIVOLOHledáte-li vypínače, které budou designově zajímavé a přitom funkční, nesmíte minout webové stránky www.touchswitch.cz. Najdete zde skutečně krásné vypínače v jednoduchém, přesto neodolatelném vzhledu.

Prohlédnete-li si e-shop, určitě se vám zalíbí nabízení dotykové vypínače v elegantním a stylovém provedení, vypínače se stmívačem s přijímačem RF i bez něj, ale také veškeré nezbytné příslušenství. Nechybí ani zásuvky a rámečky k zásuvkám.

Vrchní kryty vypínačů jsou zhotoveny z tvrzeného broušeného skla, což zaručuje velmi příjemné ovládání a snadnou údržbu. Sklo je nestárnoucí materiál, který byl, je a bude IN v každém období, proto se nemusíte bát investice na krátkou chvíli. I barevné provedení je různé a kombinovatelné, což vyhoví každému interiéru.

Kapacitní dotyková technologie nabízí stejně, jako u moderních smart phones. Obsažen je U.S. chip microcomputer inteligent IC s velkým dotykovým rozlišením a vysokou citlivostí.

Velmi příjemným je i LED podsvícení s modrou barvou pro stav vypnuto a červenou barvou pro stav zapnuto.

Udělejte si pohodlí a využijte dálkové ovládání

Neocenitelné je, pořídíte-li si vypínače s možností dálkového ovládání. Nebudete muset vstávat při sledování televize, nebo pomaličku usínající z postele, abyste zhasli. Přitom RF dálkový ovladač pro dotykové vypínače Livolo pořídíte již za 263,– Kč, s dostatečným dosahem 20 metrů a ovládáním až pro 3 světelné okruhy, 1 stmívač.

Výborně poslouží i vypínače se stmívačem, neboli se stmívací elektronikou, díky nimž sami rozhodnete, jak velké světlo právě potřebujete. Regulace intenzity osvětlení je plynulá a přesná, vypínače mají i paměť na hladinu osvětlení, které bylo použito jako poslední.

Nápomocné rady a vždy hodící se slevy

Na stránkách www.touchswitch.cz najdete také rady, jak správně vybrat vypínače a schémata jejich zapojení.
Zaregistrujete-li se v e-shopu, získáte slevu 5% na nákup, což je velmi příjemné. Pro dopravu můžete využít služby PPL, Balík do ruky České pošty, Zásilkovna.cz nebo Uloženku Heureka Point. Při nákupu nad 3.000,–Kč je doprava po ČR zdarma!

Vyberete-li si pro svůj domov vypínače a zásuvky z dílny Livolo, krerá je na našem trhu jediná a jejíž zboží pořídíte za skvělou cenu v poměru ke kvalitě, budete okouzleni jejich vzhledem a spokojeni s vysokou a dokonalou funkčností.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top