TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Útulný domov ve skandinávském stylu

Útulný domov ve skandinávském stylu

Skandinávský design získává stále větší oblibu. Nábytek u nás prezentuje především obchodní dům IKEA, ovšem pravé kouzlo skandinávského stylu leží jinde než v nábytku. Je v malých detailech, v drobnostech, které dokáží proměnit každý interiér v hřejivý domov s láskyplnou atmosférou.

1170946_661198143891191_286724064_n

Interiéry ve Skandinávii jsou obecně menší než u nás. Proto je kladen takový důraz na praktičnost a využití prostoru do každého detailu. Možná proto jsou jako bytové doplňky používány praktické věci. Ať už to jsou přehozy, polštáře, nástěnné hodiny, nebo designové osvětlení – skandinávské bytové doplňky mají obvykle i praktickou stránku věci.

 „Nábytkové úchytky – malý detail pro velký efekt…“

Pokud chcete svůj interiér zařídit ve skandinávském stylu, nemusíte se hned zbavovat starého nábytku. Ba naopak. Možná budete velmi překvapeni, jak se stará komoda po babičce promění v super moderní kousek. A jak to? Poznejte půvab porcelánových úchytek. Nábytkové úchytky jsou sice malé, ale můžete vzít jed na to, že změní starý nábytek k nepoznání.

179

 „Willow Tree – Dekorace, které to poví za Vás…“

Andělé a postavičky Willow Tree jsou unikátní dekorace, které vnesou do každého domova lásku a klid. Tyto figurky jsou řešeny sloupovitě  jako strom. Svými gesty, sklonem hlavy či drobnými předměty, které drží v ruce vyjadřují zvláštní symboliku. Nemusíte nic říkat, figurky to vyjádří za Vás. Všechny figurky jsou kouzelnou dekorací a především hodnotným dárkem od sedce. Dodávány jsou v dárkových krabičkách s kartičkou pro věnování.

3133

Načerpejte inspiraci a navštivte webové stránky www.bellarose.cz.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top