TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Koupelna / Luxus v koupelně

Luxus v koupelně

Zařizujete si koupelnu? Máte už zcela konkrétní představu o tom, jak by měla vaše koupelna vypadat nebo teprve hledáte inspiraci v katalozích a showroomech koupelnových studií? Pokud stále váháte, nechte se inspirovat našimi tipy.

950x700

Při výběru obkladů a vhodných zařizovacích předmětů do koupelny máte většinou dvě možnosti. Buď se budete snažit zařídit vaši koupelnu účelně, avšak s omezeným rozpočtem nebo budete chtít koupelnu luxusní a na financích vám záležet nebude. Ideální variantou je kompromis, tedy luxus za přijatelnou cenu.

Luxus však neznamená to, že si musíte pořídit ty nejdražší věci, které v nabídce koupelnových studií naleznete. Luxus v koupelně představuje pro každého něco jiného. Někdo považuje za luxus obrovský sprchový kout s masážním panelem, jiný preferuje spíše velkou vanu, ve které bude moci relaxovat se sklenkou šampaňského.

Velmi působivý ráz mohou dodat vaší koupelně také obklady. V nabídce Salon Cardinal Koupelny naleznete luxusní obklady a dlažby do koupelny, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Obklady z této nabídky vaši koupelnu jednoznačně odliší od koupelen ostatních a dodají jí nadčasovou eleganci a originální atmosféru.

Stačí, když se rozhodnete pro jeden nebo dva prvky, které budou ve vaší koupelně dominantními a ostatní předměty doladíte ve stejném stylu a barvě. Pořiďte si navíc do koupelny pár koupelnových doplňků, jako zrcadlo, nerezové doplňky, barevně sladěné ručníky a osušky, koupelnové předložky, osvětlení, atd. Uvidíte, že i levně zařízená koupelna může vypadat luxusně!

950x700

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top