TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Látkové rolety jsou moderním doplňkem interiérů

Látkové rolety jsou moderním doplňkem interiérů

Také přemýšlíte jak zastínit okna v případě když svítí ostré sluníčko, či chcete zabránit zvědavým pohledům sousedů, když je večer a chcete mít soukromí? Mnoho z Vás jistě napadnou závěsy a záclony. Ale přiznejme si, že závěsy nepatří mezi nejmodernější prvky. Jistě mají své kouzlo a hodí se do určitých typů interiérů.

Moderní doba si, ale žádá jednoduchá a efektivní řešení, která jsou snadná na instalaci a opticky nejsou dominantou interiéru, ale spíše podtrhují jeho moderní design. Správnou volbou jsou látkové rolety. Možná si leckdo vzpomene, že látkové rolety jsou tady s námi již mnoho let, ale právě až nynější doba jim dodala to, co neměli. Exkluzivní látky s několika úrovni zastínění od jemného vyladění světla až po úplné black out zastínění.

Až moderní výrobní postupy dokázali vyrobit tak odolné systémy zavěšení, aby unesli látkové rolety široké šířky při výrazné výšce zastínění. Moderní doba také přináší exkluzivní systémy ovládání. Samozřejmě, látkové rolety můžete nadále ovládat ručně pomocí řetízku, ale přiznejme si, kdo by nechtěl ovládat své rolety pohodlně ze svého iPadu či iPhonu J.

Rolety lze tak i napojit na centrální řídicí jednotku a nechat stahování a vytahování na automatice, či slunečním čidle. Rolety se tak mohou při vyšší intenzitě slunečního záření automaticky zatáhnout a zabránit, tak přehřívání interiéru, což je častý problém nízkoenergetických domů.

A jak je to s designem? Pro látkové rolety existuje obrovské množství látek různých barev či vzorů, a kdyby Vám ani toto nestačilo, tak na látku rolet si můžete nechat natisknout libovolný vzor či fotografii Vaší rodiny.

Vidíte sami, že látkové rolety jsou dnes úplně o něčem jiném. Pokud byste i vy chtěli látkové rolety pro svůj interiér, tak koukněte na tento odkaz, kde zjistíte vše potřebné http://www.diamonddesign.cz/latkove-rolety/

Můžete si prohlédnout online katalog látek, prohlédnete si reference a skutečné realizace látkových rolet a také zjistíte kontakt na showroomy v Praze, Zlíně a Brně, kde si můžete moderní látkové rolety prohlédnout na vlastní oči.

1 komentář

  1. Dobrý den, také máme látkové rolety a musím souhlasit, že do interiéru je to výborná volba. Vybrali jsme si jednoduché rolety, které lze prát v pračce a ovládají se řetízkovým mechanismem. Mohu všem doporučit viz: http://www.garol.cz/rimske-rolety-p460

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top