TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Finance a legislativa / Neplaťte v domácnosti zbytečně víc, srovnejte si ceny

Neplaťte v domácnosti zbytečně víc, srovnejte si ceny

V domácnosti se peníze ztrácejí mnohdy s ještě větší jistotou, než v černé díře. Elektřina, plyn, pojištění domácnosti, povinné ručení na auto, případně i pojištění havarijní, to jsou pravidelné výdaje, kterým se mnozí z nás nevyhnou. A zbavit se jich nemůžeme. Co ale udělat můžeme, je vybrat si společnost, která nám toto vše bude nabízet za nejnižší cenu.

Možná o tom ani nevíte, ale velmi pravděpodobně vyhazujete každý měsíc těžce vydělané finance oknem kvůli tomu, že platíte zbytečně drahou elektřinu, pojištění domácnosti, nebo třeba povinné ručení. Stejný produkt přitom můžete získat jinde levněji, stačí se porozhlédnout a zjistit. Rozhodně se přitom nemusíte bát obcházení místních poboček ani drahého telefonování. Stačí zajít na web srovnejto.cz, a ihned máte k dispozici nejširší internetovou nabídku srovnání cen téměř všeho, za co v domácnosti běžně platíte.

Pojištění domácnosti, povinné ručení, havarijní pojištění, cestovní či životní pojištění, ale i elektřina či ceny plynu – to vše zde najdete srovnané přehledně podle finanční náročnosti. Stačí zadat vaše konkrétní parametry, a systém vám zobrazí nabídku možností. V případě, že si některou vyberete, můžete dokonce hned online i uzavřít požadovanou smlouvu.

Portál je ideální jak pro stávající zákazníky, kteří hledají výhodnější nabídku, tak i pro zájemce o některý z produktů, kteří teprve zjišťují, co trh vlastně nabízí. Celý systém srovnejto.cz je velice přehledný s intuitivním ovládáním, takže mu porozumí skutečně každý. Pro případné dotazy je zde ale přeci jen i zákaznická infolinka a zákaznický e-mail, na který stačí napsat, a operátor se vám sám telefonicky ozve a případné vaše dotazy zodpoví. Vaše náklady tedy budou vždy nulové, a vše vyřídíte z pohodlí domova nebo kanceláře.

 

Srovnejto.cz

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top