TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Oživte své bydlení originálním vybavením

Oživte své bydlení originálním vybavením

Nudu nemá rád nikdo, a to jak v životě, tak v interiéru. Pokud jde o to druhé zmíněné, pomoci vám může i jednoduché doplnění interiéru třeba o ne zcela tradiční kousky nábytku nebo bytové doplňky. Tipy na několik zajímavých kousků hledejte v následujících řádcích.

Netradiční drobnosti

Klasické dekorace jako svíčky, fotografie v rámečcích nebo vázy má doma každý. Pokud chcete být originální, vsaďte také na originální doplňky do bytu od Arthome.sk. U koho jste například naposledy viděli paraván nebo glóbus? A co takhle poutavá elegantní šperkovnice, která by ozvláštnila ložnici nebo koupelnu? Tipů na doplňky je hodně, a to i z řad těch prakticky skvěle využitelných. Zabrousit můžete například mezi skříňky na klíče, hodiny, nebo třeba krabice na čaj, kterými pak můžete hostit vzácné návštěvy. Zajímavým oživení interiéru pak mohou být také pokojové rostliny, které zejména v poutavých květináčích rozhodně přitáhnou pozornost.

Designové sezení

Zajímavým kouskem „nábytku“ jsou pohodlné sedací pytle, které jsou moderní, multifunkční i praktické, takže si je rozhodně zamilujete nejen jako poutavý doplněk. Pytle se vyrábí v několika velikostech a různých tvarech, kdy ty nejsofistikovanější jsou doslova geniální pro opravdovou relaxaci dospělých i dětí. A pokud jde o návštěvy, vězte, že sedací vak si jakožto svůj „trůn“ budou vybírat rozhodně ochotně.

Nový textil

Snadno a rychle můžete změnit tvář svého domova také za pomoci textilu – samozřejmě toho bytového. Nové potahy na polštářky, nové kusové koberečky do koupelny, nový pléd na gauč nebo přehoz postele, nové povlečení i nové kuchyňské prostírání – to vše může zcela změnit „tvář“ vašeho domova, aniž by váš rodinný rozpočet dostal smrtelnou ránu. Mimo to, až vás nově nabytý styl přestane bavit, nebo zkrátka vyjde z módy, jednoduše jej můžete vyměnit za jiný.

 

 

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top