TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Kusové koberce dodají vašemu bytu „šmrnc“

Kusové koberce dodají vašemu bytu „šmrnc“

Od klasických koberců pokrývajících celou plochu místnosti už se dávno upustilo a bytům dominují koberce kusové. Ty se pokládají na dlažbu, plovoucí podlahu, parkety, lino či jiné materiály, které lidé nechávají běžně položit na podlahu místností. Působí elegantně, stylově a jsou praktické především tam, kde pokládáme nohy na studenou zemi.

Kusové koberce jsou k dostání v nejrůznějších rozměrech, tvarech, materiálech, motivech či se liší délkou vlasu. Do ložnice se hodí huňaté koberce s vysokým vlasem, které se obvykle umísťují podél a před postel, v obývacím pokoji okupují prostor před sedací soupravou či pod konferenčním stolkem a v ostatních místnostech dle funkčnosti a designu.

Cenově příznivé koberce různých druhů nakupíte v internetovém obchodě http://www.vopi.cz/. Na výběr se nabízí klasické, moderní, luxusní i orientální typy. Dle jednoduchého filtru obsahujícího barvu, tvar, rozměr, vzor a materiál koberce si vyhledáte ty, které si žádáte. Společně s koberci můžete rovnou zakoupit i speciální čistící přípravky či rohože na chodbu.

V nabídce e-shopu nepřehlédněte ani dětské koberce. Skladem jich je veliké množství v nejrůznějších motivech, vaše ratolesti tedy zajisté potěšíte pohádkovými vzory, postavičkami z Disneyho příběhů nebo oblíbených hrdinů. K dostání jsou i koberce s infrastrukturou měst, farem či moří. Dětské koberce jsou důležitou součástí herního prostředí, neboť rozvíjí fantazii dětí a jejich motivy je dokážou na dlouhou dobu zabavit. Navíc jsou praktické, jelikož dětem nehrozí nachlazení od země a mají také ohraničené pole působnosti.

Kusové koberce tedy tvoří nezbytnou součást interiéru bytu. Podtrhují jeho design, jsou funkční a dodávají prostoru šmrnc. Proto neváhejte a nechte se inspirovat online.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top