TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Doplňky / Designový doplněk jako dárek? Rozhodně ano! Pomůžeme vám s výběrem…

Designový doplněk jako dárek? Rozhodně ano! Pomůžeme vám s výběrem…

Chcete oslavence překvapit originálním dárkem, který neskončí zastrčený v koutě? Lámete si hlavu s tím, jaký svatební dar koupíte novomanželům? Sháníte překvapení pro své rodiče nebo třeba přátele? Řešení je snadné – jestliže chcete dárkem překvapit a potěšit, vsaďte na designový doplněk. Jako dárek je ideální…Co vše je možné mít?

zamilovana-solnicka

Vše musí ladit!

Nápaditý, účelný a vtipný – tak by měl vypadat ideální designový doplněkJeště než se pustíte do nakupování, vše důkladně promyslete. Kupovat designový doplněk totiž není jen tak. Jestliže chcete, aby obdarovaného potěšil a aby byl skutečně využit, je nezbytně nutné, abyste znali styl domácnosti dané osoby. V opačném případě by se totiž mohlo lehce stát, že koupíte pro vás skvostný doplněk, který bude ovšem v domácnosti obdarovaného jako pěst na oko.

Jestliže máte ve stylu jasno, pusťte se do nakupování. Velmi oblíbené jsou malé designové doplňky do kuchyně. Potěšit můžete netradiční Zamilovanou solničkou – ta má podobu mini postaviček, které se objímají. K dostání je v atraktivní černobílé kombinaci, která se hodí na každý stůl. Netradiční je i silikonová Podložka pod sklenice Splat Stan v podobě „rozpláclého“ panáčka nebo Sítko na čaj  v podobě robota. Milovníky vína potom můžete překvapit designovým Lasovým držákem na víno.

I s trochou škodolibosti

Dárky mohou mít mnoho zajímavých podob. Nemusíte například darovat již hotovu věc. Jestliže má váš vyvolený rád vtip a vy třeba chcete vyzkoušet jeho píli, darujte mu sadu na pěstování. Vybrat mu můžete například sadu určenou k pěstování arašídů, zeleniny, ovoce, bylinek nebo třeba čtyřlístků pro štěstí.

Do ložnice, koupelny nebo i na záchod

Designové doplňky nesmí nikde chybět. Jestliže máte rád zábavu a ten, komu chcete dárek dát je vtipálek, máte obrovské štěstí. Vybírat totiž můžete opravdu jedinečné dárky do domu jako je například polštář v podobě sudu piva, koupelnový závěs s potiskem krvavých rukou, toaletní papír s barevným potiskem 5000Kč bankovek, designový budík, který mění barvy nebo i mini golf na záchod.

Možností je zkrátka celá řada. Další inspiraci najdete na www.obchod-s-darky.cz

 

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top