TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Moderní regálové systémy využijí sklad na maximum

Moderní regálové systémy využijí sklad na maximum

Chcete naplno využít skladovací prostory a máte pocit, že obyčejné regály nestačí? Není se čemu divit, protože v porovnání s moderními policovými systémy jde skutečně o značný rozdíl, který se projeví na efektivním využití prostoru. Jak to funguje a co všechno tento moderní systém nabízí? To se dozvíte přímo v článku.

Praktické policové regály

Skutečně maximální využití prostoru nabízí moderní policové regály, které mají výbornou odolnost, životnost i jednoduché a hlavně efektivní využívání. Jednotlivé komponenty jsou precizně vyrobené z kvalitních materiálů s ohledem na možnost automatizace a zajištění odpovídající nosnosti. Díky tomu regály udrží až palety o hmotnosti do 1 800 kg, což představuje prostor i pro skladování těžších výrobků a zboží větších rozměrů.

Inovativní systém pro využití skladu naplno

Policové regály shuttle nabízí skutečně 100% využití nabízeného skladovacího prostoru. Jsou totiž umístěné v nejlepší možné hustotě, aby žádný kout nepřišel na zmar. Možná tak nakonec zjistíte, že se ještě nemusíte stěhovat do větších prostor, ale pomůže právě lepší systém pro skladování a ukládání jednotlivých věcí. Technologie navíc promění obyčejný sklad v chytré místo, kde je možné jednoduše regulovat teplotu a podmínky.

Moderní manipulační technika

Pro zvýšení efektivity skladu a cenný náskok před konkurencí je důležité přetvořit obyčejný sklad v chytrý prostor vyplněný moderními technologiemi. Takové řešení spočívá hlavně ve výběru správných regálů pro malé či naopak velké položky a jejich správnou kombinaci. Jednotlivé komponenty skladovacího systému se vzájemně doplňují a vzniká manipulační technika použitelná pro průmysl 4.0 a všechny společnosti, které nechtějí zaspat pokrok doby. Velkou předností je dlouhá odolnost zvoleného řešení.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top