TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Mobilní sklad, nebo skladový kontejner? Obojí!

Mobilní sklad, nebo skladový kontejner? Obojí!

Potřebujete sklad pro svůj e-shop? Přístřešek na auto, jízdní kola či motorku? Jedno řešení bychom pro vás měli. Pořiďte si montovaný skladový kontejner a budete ho mít. Za zlomek ceny, kterou byste zaplatili za zděnou stavbu sloužící stejnému účelu.

Montované skladové kontejnery mají široké možnosti využití. Ty, které najdete v portfoliu výrobního družstva Kovobel, tedy určitě. Jejich hlavní předností je, že je možno je vybavit celou řadou příslušenství, která z nich udělá nadmíru multifunkční stavby.

Bezpečný mobilní sklad

Vybavíte-li tyto praktické montované buňky vhodným regálovým systémem, poslouží vám k uskladnění zboží různého druhu. Budete-li chtít tento sklad rozšířit o další patro, pak tomu stávajícímu vyztužíte střechu a na ni si necháte položit kontejner další. Obáváte se o bezpečnost uskladněného zboží? Nemusíte. Tyto praktické mobilní sklady je možno velmi dobře zabezpečit, tedy vybavit bezpečnostním zámkem a závorou.

Garáž? Ne, skladový kontejner

Nemáte garáž a nechcete přes zimu své vozidlo, motorku, čtyřkolku či přívěs nechat na pospas zlodějům a klimatologickým vlivům? Řešení opět představuje skladový kontejner. Vybavený nájezdovou rampou, bočními a dvoukřídlými dveřmi a ventilační mřížkou.

Ochrana dřeva, zahradní techniky a sportovního nářadí

Ve skladovém kontejneru však uskladníte i dřevo, zahradní techniku, sportovní nářadí stejně jako vyřazené věci z domácnosti, kterých nemáte srdce se zbavit. Vybavit jej můžete ocelovou či dřevěnou podlahou, dělicí stěnou stejně jako držáky na lahve s technickými plyny.

Vybírejte a objednávejte na kovobel.cz

Účel využití kontejneru navíc můžete měnit dle potřeby. A pokud pro něj nenajdete využití, snadno jej rozložíte, uložíte na bezpečné místo. Podrobnější informace o montovaných skladových kontejnerech hledejte na adrese www.kovobel.cz.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top