TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / S automatickou sekačkou se z obyčejné zahrady stane chytrá zahrada

S automatickou sekačkou se z obyčejné zahrady stane chytrá zahrada

Chytré technologie nacházejí uplatnění nejen v domácnostech, ale mnohem častěji také na zahradách. V současné době jsou velice oblíbené a také žádané robotické sekačky na trávu, automatické zavlažovací systémy a další chytrá řešení. Všechny uvedené prvky šetří nejen čas, ale především energii a vodu.

Slyšeli jste někdy o tom, že může být i zahrada chytrá? Pokud nemáte dostatek času na to, abyste se o velkou zahradu starali, automatická sekačka i zavlažování jsou ideální volbou. Přijdete domů, nemusíte na zahradě nic dělat, jen si vychutnáte kávu na terase a budete se kochat pohledem na upravený zelený trávník a kvetoucí záhony.

Péče o trávník je efektivnější

Robotická sekačka funguje na podobném principu jako robotické vysavače, které si oblíbila už celá řada domácností. Protože však sekačka nemá vytyčený prostor jako vysavač, nedokáže si sama jen tak zmapovat plochu, kam může a nemůže. Právě z takového důvodu je nezbytné po obvodu zahrady, respektive plochy, kde se má sekačka pohybovat, nainstalovat takzvaný hraniční kabel.

Jestliže se však v dané problematice nevyznáte, můžete se obrátit na společnost Smart Zahrady, která zajistí kompletní instalaci.

Proč se obrátit na odbornou firmu?

Samozřejmě můžete si provést realizaci sami, nicméně bez zkušeností se budete jen trápit, a proto je lepší svěřit práci do rukou profesionálů. Smart Zahrady vám nejenže zajistí montáž, ale také vám poradí, jaká robotická sekačka je pro vaši zahradu vhodná. Pomůže vám s výběrem zavlažovacího systému. Řešení je tedy na míru.

Smart Zahrady používá jen kvalitní a osvědčené přístroje. V případě jakýchkoliv problémů zajišťuje záruční a pozáruční servis. Více informací najdete přímo na webové stránce odborníka www.smart-zahrady.cz.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top