TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Výhody nábytku na míru

Výhody nábytku na míru

V čem tkví výhody nábytku na míru? Ne každý si vybere z nabídky nábytku v kamenných obchodech. Nábytek nebo třeba i vybavení kuchyně apod. nemusí být tak nápadité, možná neladí se zbytkem vybavení vaší domácnosti nebo jednoduše nemusíte nalézt zrovna to, co hledáte.

Výhodou nábytku na míru je, že bude přesně odpovídat vašim představám. Můžete svým potřebám přizpůsobit opravdu cokoliv – přes velikost, barvu, čalounění (např. u pohovky), po typ zavírání a otevírání. Prostě budete vlastnit kousek, který vám absolutně vyhovuje. S výrobcem nábytku na míru je možné produkt zkonzultovat, aby byl jak estetický, tak i plně funkční.

Někdy se stane, že vám běžný nábytek prostě a jednoduše nebude do bytu či domu pasovat. Zvláště, máte-li stěny atypických tvarů, zkosené stropy nebo jiné zvláštnosti ve svém obydlí. Byla by škoda umístit do takovéhoto prostoru nábytek, který zde nebude úplně pasovat. Díky nábytku vyrobenému přímo na míru maximálně využijete prostor, který máte k dispozici. Zvláště u úložného prostoru se to jistě vyplatí. Časem totiž pravděpodobně zjistíte, že věcí přibývá a není je kam dávat. Proto se již při zařizování domácnosti vyplatí myslet takto dopředu.

Samotnou kapitolou je potom kuchyně. Každému rozhodně vyhovuje něco jiného, a tak je těžké vybrat si z nabízených kuchyní. Řešením je opět kuchyně na míru. Můžete si přizpůsobit výšku linky tak, aby byla dodržena správná ergonomie práce, takže se vyhnete nepříjemným bolestem zad. Také umístění skříněk by mělo být rozdílné v kuchyni, kde převážně vaří malá žena a v kuchyni, kde kraluje vysoký muž. Lidé mají také často rozdílné představy o rozmístění ploch, pracovních i úložných, a to vše lze přizpůsobit, pokud se rozhodnete pro kuchyni na míru.

Také dětský pokoj na míru je častým předmětem zájmu. Vybavit dětský pokoj je mimořádně náročné, protože pro dítě je pokoj zároveň ložnicí, odpočinkovou zónou, ale také místem k učení a hraní. Ne vždy se podaří najít vhodný nábytek tak, aby do pokoje pasoval (rozměry, vzhledem i provedením) a aby dítěti plně vyhovoval.

Sháníte-li se po někom, kdo by vám nábytek na míru, kuchyň na míru, či dětský pokoj na míru zhotovil, určitě se podívejte na stránky www.nabytek-na-miru.eu. Je to malá firma, která vám za příznivé ceny zhotoví nábytek přesně podle vašeho přání.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top