TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Travní koberce jsou stále v módě

Travní koberce jsou stále v módě

Rádi zušlechťujete své bydlení a zalíbil se Vám trend kousku zeleně na balkóně? Travní koberce začínají být čím dál tím oblíbenější. Za skvělou cenu je můžete pořídit v e-shopu společnosti Vopi.

Kouzlo travního koberce

Umělý travní koberec navodí atmosféru voňavé louky s rozkvetlými květinami, po které prahne na konci zimy téměř každá lidská duše. Mít doma svůj zelený trávník není snem pouze rodiny bydlících v rodinném domě, ale také těch, kteří se rozhodli pro život v bytových prostorách. Díky travnímu koberci od společnosti Vopi si můžete tento sen lehce splnit. Travní koberec vytvoří lehce atmosféru jara také těm, kteří nevlastní svou zahrádku. Travní koberec se skvěle hodí nejen na balkón, ale také terasu či jakékoliv venkovní prostranství. Travní koberec lze použít také ve veřejných prostorách. Setkat se s nimi tak můžeme například v restauracích s venkovní zahrádkou nebo v kavárnách. Také v případě, že toužíte po originální rohožce, můžete použít travní koberec v menších rozměrech.

Travní koberec si oblíbíte také díky jeho vlastnostem. Travní koberec zvládne odvádět vodu a zabrání tvorbě kaluže. Na rozdíl od klasického trávníku, travní koberec neroste, nemusíte jej tak nijak speciálně upravovat. V nabídkovém katalogu společnosti Vopi objevíte několik typů travních koberců. Ten svůj vysněný si můžete najít zde www.vopi.cz/umely-travni-koberec-venkovni.html.

Zelené koberce od Vopi

Zelený koberec však nemusí mít podobu pouze umělého trávníku. Zelený koberec s vysokým vlasem do obývacího pokoje, dětský koberec v zelené barvě s motivem skákacího panáka nebo oblíbenou dětskou postavičkou najdete lehce díky modernímu konfigurátoru společnosti Vopi.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top