TOPlist
8. 09. 2024
Domů / Interiér / Posuvné dveře jsou ideální volbou do bytů

Posuvné dveře jsou ideální volbou do bytů

Pamatujete si situaci, nebo ji dokonce aktuálně zažíváte, kdy se ocitáte na úzké chodě v bytě, která je plná dveří? Ty způsobují nekomfortní průchod, občas narazí klika od jedněch do vedlejších, nebo ještě hůř do stěny, v níž je opakovaně důlek? Ano, úzké chodby v takovém případě působí jako tmavá džungle, kterou neradi procházíte.

Toto je skvělý příklad pro malou rekonstrukci domova, kdy vyměníte klasické dveře za posuvné dveře na stěnu. Můžete se také rozhodnout pro posuvné dveře do pouzdra JUKA, které mají průsvitné plochy a zvýší prosvětlení chodby, na níž není okno. Tady je potřeba počítat s drobnými bouracími pracemi, do stěny musí být zabudováno zmiňované stavební pouzdro, do něhož dveře zajíždí.

Zvelebte svůj moderní příbytek

Posuvné dveře na zeď, jejichž bohatou nabídku najdete např. na internetové stránce https://montazdveri.cz/posuvne-dvere-na-stenu, mají velmi mnoho podob. Nechybí celodřevěné druhy, modely s menší či větší prosklenou plochou, zvolit lze i celoskleněné dveře. Rozmanitost barevné úpravy použitého materiálu je taktéž velká – skýtá cca 20 možností. Ať už chcete zvolit stejnou tmavou či naopak světlou barvu dveří, jako je barva vaší plovoucí podlahy, nábytku, oken… stačí ji poptat.

Zvýraznit moderní vzhled dveří pomůže i úchyt pro otevírání dveří. Kování ve tvaru čtvercovém je netradiční, stejně jako kruhové. Nenápadně působí oválné nebo obdélníkové kování ve zlaté či stříbrné povrchové úpravě. Podíváte-li se na posuvné dveře do pouzdra MAGNÓLIE, uvidíte, jak vypadá v reálu.

Další výhody posuvných dveří

Kromě úspory místa, která je největší předností posuvných dveří, se k nim pojí i další pozitiva. Jmenujme např. eliminaci bouchání dveří při průvanu, naprosto tiché otvírání a zavírání, možnost namontování brzdícího systému zabezpečujícího, aby dveře ani při rázném otevření nenarážely na konec kolejničky v pouzdře či na stěně…

Kompletní informace najdete na stránce https://montazdveri.cz/posuvne-dvere-do-pouzdra. Získat můžete i příjemné bonusy v podobě slevy na dveře Helio -20 %, akce 4+1 dveře zdarma, montáž s úsporou -50 % a jiné. Tak směle vybírejte, určitě budete nadšeni.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top