TOPlist
27. 07. 2024

Jiřice

Pohodlné a klidné bydlení ve vlastním, moderním bytě, téměř žádní sousedé. U domu malá zahrádka, krásná příroda v okolí, Praha na dosah ruky. Zní to lákavě, že? Pokud po takovém domově toužíte, máme pro vás dobrou zprávu.

V obci Jiřice ve středních Čechách jsme se pustili do stavby nízkoenergetických, dvoupodlažních řadových domů. Ctíme, že každý touží po maximálním soukromí, a proto jsou v domech pouze dva nebo tři byty. Celkem jich k prodeji nabízíme třináct.

Nízké provozní náklady, jednoduché elektrické vytápění, komfortní vybavení, místnosti plné světla – to jsou hlavní přednosti bytů 3+kk a 5+kk, které aktuálně nabízíme k prodeji. Zájemcům, kteří byt zaplatí ještě před dokončením, dáme slevu 5 % z prodejní ceny. A to rozhodně není zanedbatelná částka! A když přihlédneme k tomu, že úroky u hypoték se stále drží při zemi, je to další pádný důvod, proč s koupí dvoupodlažního bytu neotálet. Kromě vysněné zahrádky patří ke každému bytu i dvě parkovací místa.

 

Chceme, aby se lidé v našich domech cítili dobře a svobodně. Proto dbáme, aby byty byly od sebe co nejlépe akusticky oddělené. Místnosti v každé domácnosti jsou důmyslně navržené. Kuchyň a obývací pokoj se nacházejí na úrovni zahrady, v podkroví najdete pokoj, ložnici a koupelnu. Velké střešní vikýře zajistí dostatek světla.

Mysleli jsme i na zdánlivé detaily. Okna vedou do zahrady, abyste se mohli celý rok kochat pohledem na květiny a zeleň. Zahrada je rafinovaně propojena s interiérem. To oceníte hlavně na jaře a v létě.

V obci Jiřice žije zhruba tři sta obyvatel. Do Lysé nad Labem je to 6 km, do Benátek nad Jizerou necelých 5 km. Pro každého z nás je důležité mít nejen dobré bydlení, ale také zajímavé, dobře placené zaměstnání. Pokud pracujete v Praze, není se čeho bát. Je skvěle dostupná, z Jiřic je to po rychlostní komunikaci D10 do metropole 40 km. To ocení i ti, kdo si neumí odepřít návštěvy divadel, koncertů, restaurací a památek.

Domov je místo, které sdílíme s těmi nejbližšími. Proto bychom měli pečlivě vybírat, kde naše rodina zapustí kořeny. Nepochybujeme o tom, že bydlení v Jiřicích je skvělá volba. Přijďte se přesvědčit co nejdříve, protože vaše dnešní rozhodnutí může zásadním způsobem změnit vaši budoucnost.

 

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top