TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Abyste se doma cítili dobře, udělejte si útulno

Abyste se doma cítili dobře, udělejte si útulno

Doplňky jsou tím, co nám doma dělají hezkou atmosféru a pocit útulna. Zároveň jsou příhodné pro to, abychom s jejich pomocí docílili atmosféru, jakou chceme. Aktuálně je to podzimní nálada, ale za nedlouho přijde Halloween, zima, Vánoce, rok 2018 a k těmto všem příležitostem či obdobím můžeme volit jiné předměty, které budou připomínat, že tento čas je zde.

StockSnap / Pixabay

Proto by nám neměly chybět obrázky, lampičky, magnetky na lednici, věnce na vstupní dveře, na gauči polštářky nebo přehoz, na záclony lze také umístit nějaké tematické ozdůbky atd., ale všeho s mírou. Výhodou je, že se dají schovat na příští rok, nebo prodat přes bazar příští rok.

Kde nakupovat, abyste sehnali, co znáte z časopisů a televize

Jestliže vás zaujme výzdoba, která je v některém z časopisů, často zde bývá i nepatrný odkaz na zdroj, kde je dekorace pořízena. Pokud ale není a vy byste něco podobného chtěli, vydejte se do obchodů ve větších městech, jako je Zlín, Brno, Praha, Ostrava, Mladá Boleslav či třeba Hradec Králové, kde jsou tzv. obchody s drobnostmi. Koupíte tady nejenom dekorace, ale i tematické maličkosti pro děti, jako třeba podzimní spony do vlasů, podzimní diář, pero, podzimní šátek na krk a podobně.

Další možností je navštívit klasickou známou prodejnu nábytku. Zde najdete především doplňky v podobě dek, polštářů, talířů s potiskem, stolního textilu, koupelnového textilu nebo tematické lampičky do ložnice a dětského pokoje.

Levné neznamená vždy nekvalitní

Toto zboží se nám může zdá mnohdy fejkové, nekvalitní. Není tomu ale tak. Proslulé společnosti, které se zabývají právě prodejem dekorací si už dávno své jméno prosadili i tím, že byť je zboží levné, není to jeho nekvalitou, ale tím, že je po něm velká sháňka. Většinou je prodej zaveden v mnoha zemích světa a dostatek nakupujících umožňuje přinést zajímavé ceny.

Myslete i na své mazlíčky

Všichni, kdo mají domácí zvíře budou potěšeni, že se v těchto prodejnách najde tu a tam i pamlsek, nebo vybavení pro psy a kočky s tématem Vánoc, zimy, jara… těch velkých událostí. Pejskovi můžete koupit vánoční obleček na ven, kočce třeba škrabadlo s cinkajícími rolničkami na červené stuze.

Dotvořte kouzlo domova díky maličkostem, které nejsou tak drahé. Domů se budete vracet rádi a vychutnávat si odpočinek a volno budete mnohem více, než bez výzdoby.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top