TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Topte moderně, ekologicky, úsporně, pořiďte si krb

Topte moderně, ekologicky, úsporně, pořiďte si krb

Vzhledem k tomu, kolik času člověk tráví ve svém domově, je zcela pochopitelné, že se nespokojí jenom s řešením na půl cesty. Chce, aby všechno bylo pokud možno perfektní. Neváhá investovat i více peněz, ale žádá výsledek. Poměrně vysokou položkou v rámci bydlení je i topení. Požadavky jsou jasné: topit úsporně, ekologicky a přitom moderně. Jak se ale s těmito požadavky vypořádat v praxi?

Vyberte si výkon, který vám bude vyhovovat

Jak postupovat, když hledáte optimální způsob topení pro svůj dům či byt? Na úvod je třeba si stanovit konkrétní požadavky na topidlo. Rozmyslet si, jak velký prostor chcete vytápět, kam topidlo umístit. Existují sálavé a akumulační krbové vložky, které se liší výkonem, takže si můžete zvolit přesně ten výkon, který bude vyhovovat vašim prostorovým potřebám. Při volbě topení totiž nikdy nesmíte udělat tu chybu, abyste topení předimenzovali a pro malý prostor vybrali příliš výkonné topidlo. Potom by se topení špatně regulovalo. Ovšem kombinace krbové vložky a akumulační obestavby nabízí velice účinnou regulaci množství tepla. Výkon topidla se dá podle aktuální potřeby snížit.

Nedochází ke zbytečným ztrátám

Krbové vložky produkující sálavé teplo se vám dokážou přizpůsobit, i pokud jde o prostorovou orientaci topení. Nabízí se čelní, rohové levé a rohové topidlo. Díky tomu nemusíte nijak přizpůsobovat byt pro umístění topení, ale jednoduše na FLAMEN vyberete řešení, které odpovídá vašim potřebám. Vytváříte si řešení na míru. Z toho vyplývá, že žádat moderní, ekologické a úsporné topení není žádné sci-fi, ale realita. Krby mají moderní design a v interiéru působí velmi příjemným, uklidňujícím dojmem. Výborně se proto hodí do moderního bytu. Ekologie jde ruku v ruce s úsporností, právě velmi efektivní možnost regulace topení zaručuje, že nebude docházet k žádným zbytečným tepelným ztrátám, netopíte, jak se říká „pánubohu do oken“.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top