TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Dilema při zařizování jídelních pokojů aneb, ve kterém Vám bude více chutnat?

Dilema při zařizování jídelních pokojů aneb, ve kterém Vám bude více chutnat?

Zařizování jídelních pokojů není o nic méně důležité než zařizování obývacích pokojů, dětských pokojíčků nebo ložnic. Věděli jste ale, že zařízení jídelního pokoje má podstatný vliv i na chuť v něm podávaného jídla? Opravdu! Jelikož, když svou návštěvu ohromíte moderně zařízenou jídelnou, ani nepocítí pachuť připáleného masa!

lora

Zařízení jídelního pokoje je spíše v kompetenci hospodyněk než jejich manželů, to ovšem nemění nic na tom, že v našem e-shopu obyvaci-pokoj.eu si vyberete z nepřeberného množství jídelních sestav i jídelních stolů a židlí, ve kterých najde zalíbení celá rodina! A proto je jen na vás, ve kterém jídelním pokoji budete snídat křupavé rohlíčky!

Aktuálním a často objednávaným hitem jsou jídelní sestavy s vitrínami a příborníky. Jo, jo, co v minulosti bylo hitem se opět vrací do módy, a proto se opět ustupuje od jednoduše zařízených jídelních místností pouze s jídelním stolem a židlemi. Dnes jsou v módě jídelní sestavy! Krom designové stránky nabízejí i vysoké praktické využití. Hospodyňka již nemusí ubíhat vzdálenost mezi jídelnou a kuchyní, aby přinesla chybějící talíř nebo vidličku. Dnes jednoduše sáhne do příborníku, který bude součástí jídelního pokoje. Šance, že konečně uslyší pointu vtipu, který si návštěva vypráví je tak stoprocentní!

Mnoho tváří jídelních sestav…

Jídelní sestavy i jídelní stoly se dnes vyrábějí v nepřeberném množství barev, materiálů i designového řešení. Přistoupit můžete k vysoce moderním jídelním sestavám, ovšem zabrousit můžete i do vod rustikálního nábytku. Ten vdechne vaší nové jídelně staré kouzlo!

Jako ukázku si můžeme vzít například velmi oblíbenou jídelní sestavu s označením Lora v provedení bílá patina. Ta krom stolu a židlí disponuje i komodou a policovou skříní. Velmi moderním prvkem v rustikální sestavě je pak podlouhlé zrcadlo nad komodou. Jídelní sestava Lora nabízí jednoduchost i styl v jednom. Krom úložného prostoru disponuje jídelní sestava i estetickou hodnotou. Proto v ní bude každé jídlo chutnat, jako od babičky!

jidelni-sestava-fado-dub-sonoma

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top